28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πως να αποκτήσετε περισσότερους followers στo Instagram

1 min read
get more instagram followers by rankwisely1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα κοινωνικών μέσων στον κόσμο, ακριβώς πίσω από το Facebook και το Twitter.

Εάν είστε επαγγελματίας ή απλώς ένα άτομο και θέλετε να αυξήσετε τη δημοφιλία σας τότε ίσως να πρέπει να αρχίσετε να το σκέφτεστε να προσελκύσετε περισσότερους followers, αφού έτσι θα μπρέσετε να δημιουργήσετε τη λίστα των ακολούθων σας και κάθε ανάρτηση που θα κάνετε στο Instagram θα έχει την ανάλογη ανταπόκριση καθώς θα μπορούσε να προβληθεί σε χιλιάδες άτομα.

Πως μπορείτε όμως να κάνετε κάτι τέτοιο αφού ούτε διάσημος είστε αλλά και ούτε έχετε τόσο διευρυμένο κύκλο γνωστών και φίλων και δεν μιλάμε για τους γνωστούς και φίλους που έχετε στο Facebook και στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά να γίνετε γνωστός και αρεστός και στον υπόλοιπό κόσμο που πιστέψτε μας είναι αρκετός!

Ο τρόπος είναι απλός αρκεί να είστε διατεθειμένος να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας, όχι και πολύ βαθειά.

Αγοράστε followers

Η πιο γρήγορη μέθοδος για να αποκτήσετε περισσότερους followers στο Instagram είναι να τους αγοράσετε, τώρα αν θα σας ακολουθούν και μακροπρόθεσμα, αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Κάτι τέτοιο θα αυξήσει σίγουρα την προβολή των δημοσιεύσεών σας στο Instagram σε σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αμέσως αντί να περιμένετε μήνες ή χρόνια για να αποκτήσετε οπαδούς με τον παραδοσιακό τρόπο.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια καλή εταιρεία που πουλά πραγματικούς οπαδούς και όχι bots και ψεύτικους followers. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τον καλύτερο ιστότοπο για να αγοράσετε οπαδούς Instagram, επειδή τόσες πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες υπόσχονται το ίδιο πράγμα αλλά κι εδώ ισχύει αυτό που λέμε “όπου δεις κόσμο μπες” και πιο συγκεκριμένα για να διασφαλίσετε ότι ο πωλητής είναι “λίρα 100” είναι να εξετάσετε τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών του.

Αγοράστε likes

Τα likes στο Instagram είναι μια άλλη στρατηγική για να αυξήσετε την προβολή των αναρτήσεων σας και να αποκτήσετε δυνητικά περισσότερους followers.

Αντί να αγοράσετε followers που είδαμε παραπάνω θα μπορούσατε να αγοράσετε “likes”. Όταν μια ανάρτηση στο Instagram λαμβάνει αρκετά “likes” σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να τη βοηθήσει να γίνει viral. Αυτό σημαίνει ότι η ανάρτηση σας θα εμφανίζεται ταυτόχρονα στις ροές χιλιάδων χρηστών στο προφίλ τους στο Instagram.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση υψηλής ποιότητας με πλούσιο περιεχόμενο και σίγουρα η αγορά των “likes” θα βοηθήσει να γίνει η υπόλοιπη δουλειά, όμως φροντίστε το περιεχόμενο να είναι ελκυστικό και ποιοτικό αφού μόνο έτσι θα αρχίσουν να μοιράζονται και οι υπόλοιποι την ανάρτησή σας με άλλα άτομα που γνωρίζουν .

Προσέξτε όμως και δώστε βάση. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε 500 “likes” και η ανάρτησή σας λάβει 600 “likes” εντός 20 λεπτών και μετά τίποτα τότε κάτι πάει στραβά. Προσπαθήστε να ζητήσετε από τον πάροχο που σας τα πούλησε να διαδώσει τα “likes” σε διάστημα 12 ωρών ή 24 ωρών έτσι ώστε να λάβει καλύτερη κατάταξη η ανάρτησή σας.

Αγοράστε προβολές

Εάν θέλετε να ακολουθήσετετ την πεπατημένη τότε απλώς αγοράστε προβολές Instagram για τις αναρτήσεις σας. Οι προβολές του Instagram σας διασφαλίζουν ότι οι αναρτήσεις προβάλλονται σε πραγματικούς ανθρώπους και όχι σε bots και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τις αναρτήσεις σας δημοφιλείς στις ροές τρίτων στο Instagram.

Μην ξεχνάτε τα hashtags

Τα Hashtags είναι απαραίτητα και πρέπει να τα συμπεριλαμβάνετε σε όλες όλες τις αναρτήσεις σας στο Instagram. Δημιουργούν μια “αναφορά” για το στοχευμένο κοινό σας για να μπορούν να ανακαλύψουν το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξατομικευμένα hashtags για να προβάλετε την επιχείρηση σας, όπως #palmbeachrealtor ή το #JoesPizzaNYC ή ακόμα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τάσεις hashtag που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Απλώς μεταβείτε στο Google και αναζητήστε τη φράση “δημοφιλή hashtag Instagram” και θα βρείτε μια λίστα με τα καλύτερα hashtag Instagram που χρησιμοποιούνται τη συγκεκριμένη στιγμή. Μερικές φορές μπορεί να είναι γενικά hashtag, όπως η λέξη #love. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βρείτε έναν τρόπο να ενσωματώσετε αυτά τα hashtag στις αναρτήσεις σας καθώς είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον οπαδούς χωρίς επιπλέον κόστος.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα