23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Youtube: Άντε νανάκια τώρα

1 min read
Youtube 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το YouTube ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη μια νέα δυνατότητα υπενθύμισης για ύπνο, ώστε να υπενθυμίσει ακόμη και στους πιο αφοσιωμένους ξενύχτηδες να αποσυνδεθούν αργά το βράδυ.


Αυτή η νέα λειτουργία ουσιαστικά επεκτείνει τις υπάρχουσες υπενθυμίσεις της πλατφόρμας για “διάλειμμα”  που κυκλοφόρησαν το 2018 στο πλαίσιο του Digital Wellbeing της Google.

Όπως αναφέρει η Google, ο απώτερος στόχος είναι να βοηθήσουν όλους τους χρήστες να χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα προϊόντα της Google, ένα ζήτημα που έγινε πολύ έντονο κατά την διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, καθώς όλο και περισσότερο από τον χρόνο μας τον αφιερώνουμε στο να κοιτάζουμε τις οθόνες. Το YouTube λέει ότι έστειλε 3 δισεκατομμύρια υπενθυμίσεις του τύπου “κάντε ένα διάλειμμα” τα τελευταία δύο χρόνια.

Τώρα, με τις νέες υπενθυμίσεις για τον ύπνο, όπως αναφέρει το YouTube θα μπορείτε να ορίσετε «συγκεκριμένες ώρες για να σταματήσετε να παρακολουθείτε ένα βίντεο και (ναι σωστά το μαντέψατε!) να πάτε να κοιμηθείτε».

youtube is banning content that could put viewers in danger or traumatise children image | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Θα μπορείτε επίσης να ορίζετε τις ώρες έναρξης και λήξης αυτών των υπενθυμίσεων μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής, και θα μπορείτε αν θέλετε ή όχι αυτό το μήνυμα να διακόψει την ροή ενός βίντεο ή να περιμένει έως ότου αυτό τελειώσει. Θα μπορείτε επίσης να παραβλέψετε ή να αναβάλλετε την υπενθύμιση.

Το YouTube αναφέρει ότι η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για τις Android και iOS συσκευές από σήμερα, αλλά πιθανότατα θα χρειαστούν λίγες μέρες για να γίνει διαθέσιμη σε όλους.

Άντε και καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά 😉

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα