19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Ubisoft δίνει δωρεάν τα εκπαιδευτικά Assassin’s Creed tours για την Αρχαία Αθήνα και Αρχαία Αίγυπτο

1 min read
ACD KEYART DiscoveryTour Wide1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξεκινώντας από τις 14 Μαΐου και μέχρι τις 21 Μαΐου, η Ubisoft διαθέτει δωρεάν τα εκπληκτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια της καμπάνιας της εταιρείας  Play Your Part, Play at Home. Με αυτόν τον τρόπο, η Ubisoft ελπίζει να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να μάθουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε το UPlay store και να κατεβάσετε τους τίτλους.

Εάν δεν γνωρίζετε τη σειρά Discovery Tours, πρόκειται για μια νέα προσθήκη στα παιχνίδια Assassin’s Creed που επιτρέπουν στον παίκτη να εξερευνήσει τους κόσμους των παιχνιδιών Assassin’s Creed Origins και Odyssey, χωρίς τις μάχες και τις αποστολές. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, όμως, ο παίκτης θα μάθει για τις ιστορικές περιόδους που τα παιχνίδια εξελίσσονται μέσα από την περιήγηση και από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που παρέχονται.

Σε ό,τι αφορά στην Αρχαία Ελλάδα (και συγκεκριμένα την Αθήνα), πρόκειται ξεκάθαρα για την πιο ζωντανή, διαδραστική, διδακτική και διασκεδαστική εμπειρία που θα μπορούσε να έχει όποιος θέλει να μελετήσει τον πολιτισμό της συγκεκριμένης περιόδου.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα