28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Assassin’s Creed Unity free download

1 min read
eVGwgThwCke6VDTxc9qcNQ 970 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Καθεδρικού Ναού της Notre-Dame στο Παρίσι, η Ubisoft και οι προγραμματιστές του βιντεοπαιχνιδιού σειρά Assassin’s Creed ανταποκρίθηκαν θα λέγαμε ευχάριστα για εμάς τους φανατικούς της διάσημης σειράς παιχνιδιού Assassin’s Creed.

Για την επόμενη εβδομάδα (μέχρι τις 25 Απριλίου), οι χρήστες Η/Υ θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν το Assassin’s Creed Unity.

hVfmtyucctyK4DBEEUAF8V 650 80 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

“Η Ubisoft θέλει να δώσει σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να βιώσουν την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά του καθεδρικού ναού”, αναφέρει η δήλωση του εκδότη. “Μπορείτε να κατεβάσετε το Assassin’s Creed Unity στον υπολογιστή δωρεάν εδώ, και θα το αποκτήσετε για πάντα στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών Uplay”.

Στην κορυφή της δωρεάν προσφοράς βιντεοπαιχνιδιών, η Ubisoft συμμετέχει στις προσπάθειες αποκατάστασης του ορόσημου του Παρισιού, δεσμεύοντας € 500.000. Ο κύριος του έργου ενθαρρύνει επίσης “όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και ανακατασκευή του καθεδρικού ναού για να συμμετάσχουν στην δωρεά της Ubisoft”.

Το Assassin’s Creed Unity είναι διαθέσιμο για δωρεάν download για χρήστες PC από τις 18 Απριλίου στις 00:00 έως τις 25 Απριλίου στις 17:00 (τοπική σας ώρα) και είναι προσβάσιμο μέσω αυτής της σελίδας.

techradar

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα