Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Netflix αυξάνει τη ροή βίντεο στην Ευρώπη σε ποιότητα προ-κορανοϊού (yay, 4K)

1 min read
Netflix Featured 1 796x4171 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κανείς δεν έχει ιδέα για το πότε θα τελειώσει η πανδημία του κοροναϊού ή το τι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο:

το Netflix φαίνεται να αυξάνει σταδιακά την ποιότητα ροής του στην Ευρώπη και την επαναφέρει στο 4K.  Οπότε τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες στην μέγιστη ανάλυση και να κοιμάστε ήσυχα.

Είχαμε πει ότι ο γίγαντας του tv streaming τον Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι λόγω κοροναϊού μειώνει προσωρινά τα bitrate σε ολόκληρη την ήπειρο για να μην, να σας το πούμε απλά “Πέσει το Internet” .

Ωστόσο, σύμφωνα με το Gizmodo UK , οι χρήστες αναφέρουν ότι η ποιότητα ροής είναι έως και  4K HDR και bitrate έως 15 Mb / s.

Προς το παρόν οι τυχεροί που απολαμβάνουν στη μέγιστη ανάλυση τα επεισοδιάκια τους είναι οι Δανοί, οι Νορβηγοί και οι Γερμανοί όμως το πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας η πολυπόθητη αναβάθμιση της υπηρεσίας.

Το Netflix σε μία δήλωση του ανέφερε:

Συνεργαζόμαστε με τους ISP για να αυξήσουμε τη χωρητικότητα και όσο βελτιώνονται οι συνθήκες τόσο θα επανέρχεται η υπηρεσία στην κανονική της ροή.

Το Apple TV + αποκατέστησε τη ροή 4K τον περασμένο μήνα.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα