29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Halo 2: Anniversary έρχεται στο PC στις 12 Μαΐου

1 min read
halo 2 windows 10 pc featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εάν είστε fan του δημοφιλούς παιχνιδιού Halo τότε έχουμε καλά νέα για εσάς.

Η 343 Industries ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα κυκλοφορήσει το Halo 2: Anniversary για υπολογιστές με Windows στις 12 Μαΐου.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, το Halo 2: Anniversary είναι μια αναδιαμορφωμένη πιο απλά μία remasterd έκδοση του Halo 2, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά το 2004. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής Halo: Masterchief στο Xbox το 2014 και έρχεται τώρα μόνο στη συλλογή Masterchief για υπολογιστές με Windows 10.

Η Masterchief Collection κυκλοφόρησε πρώτα στο Xbox, με τους τίτλους Halo, συμπεριλαμβανομένων των Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) και Halo 4 ενώ για τον υπολογιστή κυκλοφόρησε το 2019 μόνο με το Halo: Reach.

Οι προγραμματιστές πρόσθεσαν αργότερα το «Combat Evolved Anniversary» στη συλλογή και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν να προσθέσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του έτους.

Συμπεριλαμβανομένου του Halo 2: η επετειακή συλλογή Masterchief είναι θα λέγαμε μεγάλη υπόθεση για τους οπαδούς του Halo αφού το παιχνίδι ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Microsoft όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά συγκεντρώνοντας εκατομμύρια παίκτες.

Η επανακυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού βέβαια με βελτιωμένα γραφικά και πλήρως ανανεωμένες cutscenes σίγουρα μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον όμως θα μπορέσει να ξυπνήσει αυτό το αίσθημα νοσταλγίας των παικτών δεδομένου ότι πολλοί pc gamers περίμεναν να κυκλοφορήσει κάτι αντίστοιχο και για τους υπολογιστές τότε, ενώ τώρα ίσως αυτό το αίσθημα απογοήτευσης να τους αποτρέψει να ασχοληθούν περαιτέρω…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα