25 Φεβρουαρίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Intel : Αναμένεται να κυκλοφορήσουν γρηγορότερα οι 10nm Tiger Lake CPU

1 min read
Intel Tiger Lake 3 Custom1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στον απόηχο των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Intel ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως θα κυκλοφορήσει αρκετά γρήγορα τους Tiger Lake των 10nm για laptops.

Αυτή η δήλωση δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα 10nm έρχονται για να αντικαταστήσουν με κάποιον τρόπο τα 14nm, αφού η εταιρία είναι ξεκάθαρη και αναφέρει ότι αυτά, θα παραμείνουν ο βασικός πυλώνας όπου θα στηριχθούν τα chips της και μέσα στο 2021.

Νέους επεξεργαστές 3ης γενιάς Ryzen 3 φέρνει η AMD

Με μερικές συγκρατημένες αναφορές σχετικά με το μέλλον της desktop πλατφόρμας, η εταιρία ανέφερε τις κινήσεις που έχει πάρει εν μέσω της κρίσης του κορονοιού. Πιο αναλυτικά, η εταιρία έχει συμβάλλει στην υποστήριξη των εργαζομένων της επενδύοντας $100 εκ. δολάρια για επιπλέον οφέλη όπως για τη πρόληψη και τη φροντίδα όσων εργάζονται στις περιοχές κοντά στο επίκεντρο της πανδημίας.

Επιπλέον, καθησυχάζει καταναλωτές και επενδυτές λέγοντας πως τα εργοστάσιά της εξακολουθούν και ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση προσφέροντας έγκαιρα τις παραγγελίες στους τελικούς πελάτες, με ποσοστό επιτυχία άνω του 90%. Επιπλέον, γίνονται προσπάθειες για επιπλέον χορήγηση βοήθειας σε πλήθος ανθρώπων της κοινότητας αλλά και των άμεσων συνεργατών της, οι περισσότεροι εκ των οποίων εδρεύουν στη περιοχή της Ασίας.

 

Κατά τα λοιπά, το Client Computing Group, μια από τις βασικές πηγές εσόδων της εταιρίας

Κατά τα λοιπά, το Client Computing Group, μια από τις βασικές πηγές εσόδων της εταιρίας σημείωσε έσοδα $9.8, μια αύξηση 14% από την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ το Data Center Group είδε τη μεγαλύτερη αύξηση με συνολικά ακαθάριστα έσοδα $6.99 δις, ένας αριθμός κατά 42.7% υψηλότερος από την ίδια εποχή πέρυσι.Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Intel δεν αναφέρθηκε αρκετά στο μέλλον και παρέλειψε να δώσει προβλέψεις για έως το τέλος του έτους, προβάλλοντας τη κατάσταση του κορονοιού ως ασταθής, που σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά πολλές αγορές, μεταξύ των οποίων και του desktop.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα