19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Netflix: 16 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές για το πρώτο τρίμηνο του 2020

1 min read
earns | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Netflix ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το πρώτο τρίμηνο του 2020 εγγράφηκαν στην υπηρεσία σχεδόν 16 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές, δημιουργώντας ένα τριμηνιαίο ρεκόρ.

Η πανδημία του κοροναϊού έχει εγκλωβίσει εκατομμύρια κόσμου μέσα στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να σημειώνεται αλματώδη ανάπτυξη στις online δραστηριότητες.

Μία από αυτές είναι και οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και ιδιαίτερα η δημοφιλής σε όλους μας πλατφόρμα του Netflix.

Περισσότεροι άνθρωποι στο σπίτι σημαίνει περισσότερους θεατές

Η εταιρεία είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που επωφελήθηκαν και σύμφωνα με την S&P, ενώ παρατηρείται συνεχιζόμενη ύφεση σχεδόν  15% στις οικονομικές δραστηριότητες παγκοσμίως,  στις 19 Φεβρουαρίου το Netflix σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 11% την ίδια περίοδο.

Το Netflix εξέδωσε επίσης μια αισιόδοξη πρόβλεψη ότι θα προσθέσει άλους  7,5 εκατομμύρια νέους πελάτες για το τρέχον τρίμηνο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι είχε δεσμεύσει 150 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τη διεθνή βιομηχανία ψυχαγωγίας εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, η οποία έχει βυθίσει σε μεγάλη ύφεση όλες τις οικονικές δραστηριότητες.

[Via1] [Via2]

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα