22 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Xiaomi αποκαλύπτει το Dark Mode 2.0 για το MIUI 12: Όλες οι λεπτομέρειες

1 min read
MIUI 12 Dark Mode 2.0 06 420x4201 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα σήμερα, η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει το MIUI 12 στις 27 Απριλίου παράλληλα με το Mi 10 Youth Edition .

Και όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτό, στον επίσημο λογαριαμό του MIUI στο Weibo ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα χαρακτηρηστικά του νέου Dark Mode 2.0 και μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Η Xiaomi παρουσίασε το «Dark Mode» στα smartphone της στις αρχές του 2019 μέσω μιας σταδιακής ενημέρωσης για το MIUI 10 . Το ίδιο βελτιώθηκε λίγο και πέρασε στο MIUI 11 αργότερα μέσα στο 2019. Αλλά τώρα, η εταιρεία έχει ανανεώσει πλήρως αυτήν τη δυνατότητα για το MIUI 12 και την αποκαλεί «Dark Mode 2.0».

Η τρέχουσα «σκοτεινή λειτουργία» στο MIUI 11 δεν επηρεάζει όλες τις εφαρμογές συστήματος και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για εφαρμογές τρίτων, όμως τώρα με το «Dark Mode 2.0» στο MIUI 12 , η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζει πλήρως 42 εφαρμογές συστήματος και 20 εφαρμογές mainstream.

Η νέα σκοτεινή λειτουργία θα χρησιμοποιεί μη γραμμική μετατροπή του χρωματικού χώρου LAB και HSV για να προσφέρει μια φυσική και ευχάριστη οπτική εμπειρία στους χρήστες σε 100+ εφαρμογές. Εκτός από αυτό, η αντίθεση θα αλλάζει δυναμικά με βάση τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος για καλύτερη ορατότητα ενώ θα μπορείτε να  χρησιμοποιείτε τη σκοτεινή λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Επιπλέον, το “Dark Mode 2.0” στο MIUI 12 θα επηρεάζει και τις γραμματοσειρές αλλάζοντας δυναμικά το βάρος της γραμματοσειράς καθώς και μειώνοντας το θάμπωμα και τη θολότητα.

MIUI 12 Dark Mode 2.0 13

Τέλος, το “Dark Mode 2.0” θα ντιμάρει επίσης και την ταπετσαρία του τηλεφώνου σας ανάλογα με το περιβάλλοντα φωτισμό ενώ αναμένεται καθημερινά  μέχρι την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης η Xiaomi να αποκάλυπτει διαρκώς νέα στοιχεία.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα