25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

To Nokia 9.3 PureView μπορεί να έχει μία under display selfie κάμερα

1 min read
151335199550771 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο αγώνας για bezel-less smartphone γέννησε νέες τάσεις όπως notches, pop pup κάμερες και punch-holes.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος περιορισμός για τις εταιρείες να προσφέρουν πραγματικά smartphone χωρίς στεφάνη είναι η μπροστινή κάμερα. Ενώ εταιρείες όπως η Asus υιοθέτησαν μια μόνο κάμερα που αναδύεται προς τα εμπρός όταν χρειάζεται.

Μετά την under-display αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι OEM προσπαθούν τώρα να προσφέρουν μια  under-display κάμερα. Πολλές εταιρείες όπως η Oppo, η Xiaomi, η Huawei και η Samsung ήδη εργάζονται σε αυτό. Αλλά ποια εταιρεία θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει ένα smartphone με αυτό το χαρακτηριστικό; Σύμφωνα με μια έκθεση, θα είναι HMD Global με το Nokia 9.3 PureView.

Η επόμενη ναυαρχίδα της Nokia θα μπορούσε να είναι το smartphone με την πιο καινοτόμο κάμερα selfie του 2020

Νωρίτερα φέτος, είδαμε μια έκθεση που ισχυρίζεται ότι το Nokia 9.3 PureView θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία. Πιο πρόσφατα, μια άλλη έκθεση αποκάλυψε ότι η HMD Global θα καταστήσει την επίσημη ναυαρχίδα της κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Σήμερα, μια νέα αναφορά από το Nokia Power User δηλώνει για άλλη μια φορά ότι το Nokia 9.3 PureView θα έρθει με ένα μπροστινό snapper κάτω από την οθόνη. Αναφέρει πληροφορίες από μια πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στη φινλανδική εταιρεία. Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν την πηγή, το νέο smartphone θα διαθέτει τεχνολογία PureDisplay V3. Εκτός αυτού, η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Σύμφωνα με την πηγή, η HMD Global δοκιμάζει την κάμερα selfie κάτω από την οθόνη μαζί με έναν αναδυόμενο μηχανισμό, ενώ η εταιρεία θεωρεί ότι η τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη είναι αρκετά σταθερή για να έρθει σε μια νέα ναυαρχίδα.

Το Nokia 9.3 PureView λέγεται ότι θα έχει μία διάταξη πενταπλής κάμερας με 108MP κύρια κάμερα, 64MP αισθητήρα και άλλους τρεις μη καθορισμένους αισθητήρες. Όσον αφορά την κάμερα selfie, λέγεται ότι θα είναι 48MP. Εάν η Nokia προσφέρει αυτήν την τεχνολογία κάτω από την οθόνη, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πώς θα είναι η ποιότητα.

Εκτός από τις προδιαγραφές της κάμερας, το νέο ακουστικό θα κάνει το ντεμπούτο του με Snapdragon 865 και Android 10.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα