Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Nokia αποχωρεί και η HMD Global λανσάρει τη δική της μάρκα: Το τέλος μιας εποχής

1 min read
End of an era HMD is dropping its Nokia branding for smartphones | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το τοπίο των κινητών τηλεφώνων αλλάζει καθώς η HMD Global, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις συσκευές Nokia, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το εμβληματικό όνομα. Αυτή η τολμηρή κίνηση, που αποκαλύφθηκε σε ένα πρόσφατο βίντεο προεπισκόπησης προϊόντων, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τα smartphones, τα ακουστικά και τα tablets της εταιρείας. Ενώ η απόφαση αυτή εγείρει ερωτήματα και ενέχει πιθανά ρίσκα και οφέλη, υποδηλώνει μια στρατηγική αλλαγή και πιθανώς το τέλος μιας εποχής για την παρουσία της Nokia στην αγορά των κινητών.

Η Nokia, μια εταιρεία με πάνω από 150 χρόνια ιστορίας, ήταν κάποτε ένας γίγαντας στην βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων. Παρά τις προκλήσεις, η HMD Global απέκτησε τα δικαιώματα της μάρκας Nokia για κινητά τηλέφωνα το 2016 και ξεκίνησε να την αναζωογονεί. Με την επανακυκλοφορία κλασικών συσκευών και smartphones με Android, η HMD πέτυχε αξιοσημείωτη επιτυχία.

Η HMD σχεδιάζει να φέρει νέα τηλέφωνα που είναι ανθεκτικά, διασκεδαστικά, ασφαλή, γρήγορα και προσιτά. Τα περισσότερα από τα τρέχοντα smartphones και tablets με το σήμα της Nokia διατίθενται προς πώληση όσο διαρκούν τα αποθέματα. Η Nokia Corporation συνεχίζει να είναι παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό δικτύων και είναι κορυφαίος αδειοδότης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον χώρο της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας με πάνω από 6.000 οικογένειες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είναι απαραίτητες για το 5G.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα