28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι καλύτεροι ελεγκτές παιχνιδιών για τηλέφωνα Android

1 min read
8bitdo controller hero scaled1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καθώς ολοένα τα smartphones αυξάνουν τις δυνατότητες τους και γίνονται πιο ικάνα τόσο και τα παιχνίδια για κινητά γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.

Για να παίξετε κάτι σαν το Fortnite ή το Dead Cells στο τηλέφωνό σας, πιθανότατα θα θέλετε κάτι πιο ακριβές από τους στόχους αφής στην οθόνη. Ευτυχώς όμως το Android είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα ελεκτών  Bluetooth.

Σας παραθέτουμε μερικές επιλογές .

Ελεγκτές κονσόλας

PlayStation 4 controller Android games gaming Hero | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δεν χρειάζεται να συνηθίσετε την αίσθηση ενός νέου χειριστηρίου: εάν έχετε μια κονσόλα παιχνιδιών τρέχουσας γενιάς, έχετε ήδη ένα gamepad για το τηλέφωνό σας. Οι bluetooth ελεγκτές του PlayStation 4, Switch και του Xbox One μπορούν να συνδεθούν με συσκευές Android, αν και η μεμονωμένη συμβατότητα παιχνιδιών θα διαφέρει.

8BitDo Sn30 Pro

8bitdo sn30 pro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Sn30 Pro είναι ένας ευέλικτος ελεγκτής Bluetooth που μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνό σας, στο Nintendo Switch αλλά και στον υπολογιστή σας. Το στυλ του και ο σχεδιασμός είναι σχεδόν παρόμοιος με το κλασικό gamepad του Super Nintendo, που σημαίνει ότι είναι αρκετά λεπτό και ευέλικτο, αλλά έχει όλες τις εισόδους ενός σύγχρονου χειριστηρίου. Είναι υπέροχο για platfrom games αλλά και combat και λειτουργεί εξίσου καλά σε shooter games και παρόμοια. Φορτίζει μέσω USB-C.

SteelSeries Stratus Duo

steelseries stratus duo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ένας εξίσου πολύ καλός ελεγκτής είναι το SteelSeries Stratus Duo. Ο ελεγκτής έχει μια οικεία διάταξη και πίσω κουμπιά συμβατά με Android με διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 20 ώρες με μία φόρτιση μέσω Micro USB. Το gamepad μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως χειριστήριο σε Windows. 

MOGA XP5-A Plus

MOGA XP5 A Plus | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το XP5-A Plus της Moga είναι ένα καλά εξοπλισμένο multi device gamepad με θύρα USB ενώ υπάρχει και η έκδοση με θύρα Micro-USB. Περιλαμβάνει ένα προγραμματιζόμενο ζευγάρι από κουμπιά στην πλάτη του ενώ σε αντίθεση με τις SteelSeries δεν έρχεται με το κλιπ τηλέφωνου.

Razer Raiju

razer raiju | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εάν είστε πραγματικά σοβαροί gamers τότε αυτός είναι ο ελεγκτής για εσάς και με το κύρος και τη στοιβαρότητα της Razer. Ο ελεγκτής διαθέτει όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από ένα gamepad για κινητά και πολλά άλλα: φόρτιση USB-C, μια ενσωματωμένη βάση τηλεφώνου και επιπλέον ενεργοποιητές κουμπιών που διαμορφώνονται εύκολα μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής που έρχεται στο πακέτο.  Ωστόσο η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη όπως και οι περισσότεροι ελεγκτές Bluetooth που είναι επίσης συμβατοί με Η.Υ.

Το Junglecat είναι μια άλλη επιλογή υψηλής τεχνολογίας από τη Razer, αν και απαιτεί συμβατό τηλέφωνο με εξειδικευμένη θήκη.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα