19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) στο λογαριασμό σας στο Fortnite

1 min read
fortnite chapter21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Fortnite είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον πλανήτη και οι παραβιασμένοι λογαριασμοί και οι απάτες είναι δυστυχώς ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα.

Δείτε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον Epic λογαριασμό σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Συνήθως, εάν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, είναι. Και αυτό ακριβώς είναι γνωστό ότι συμβαίνει με το Fortnite το οποίο μπορείτε να το παίξετε δωρεάν μόνο σε λειτουργία Battle Royale και φυσικά μόνο με τα Vbucks, μπορείτε να αγοράσετε τα καλλυντικά και άλλα είδη, όπως ρούχα, ανεμόπτερα, pickaxes και emotes. Ωστόσο, τα Vbucks τα αγοράζετε με πραγματικά χρήματα ενώ από αυτά που κερδίζετε στο παιχνίδι δεν φτάνουν για τόσα.

Κι εδώ είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε: Δεν υπάρχουν δωρεάν Vbucks. Το Epic Games το επιβεβαίωσε, εκτός αν κερδίσετε κάποια από  έναν διαγωνισμό, ας πούμε, από ένα γνωστό streamer, ή αν ανταμειφθείτε απευθείας από τα Epic Games, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά μία απάτη.

Έτσι λοιπόν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, ιδίως να έχετε πολλά Vbucks εάναι να προστατέψετε το λογαριασμό σας και αυτό γίνεται εύκολα με το να εισάγετε μία ακόμη επιπλέον δικλείδα ασφαλείας με τον  έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, δηλαδή, 2FA.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ασφάλεια στον λογαριασμό σας Epic Games, χρησιμοποιώντας το 2FA:

  • Μεταβείτε στο epicgames.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις λογαριασμού τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε κωδικό πρόσβασης και ασφάλεια.
  • Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη ενεργοποίηση σύνδεσης δύο παραγόντων.

Τώρα, κάθε φορά που συνδέεστε σε μια νέα συσκευή με τον λογαριασμό σας στα Epic Games, θα λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έναν μοναδικό κωδικό στον οποίο θα πρέπει να εισαγάγετε προτού σας επιτραπεί η πρόσβαση.

Εάν παίζετε Fortnite στο Xbox One και ο λογαριασμός σας Epic Games δημιουργείται από τη σύνδεσή σας στο Xbox Live, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

Μην κάνετε κλικ σε δωρεάν συνδέσμους Vbucks!

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα