25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Dr. Button Δωρεάν εφαρμογή τηλεϊατρικής στη μάχη κατά του COVID-19

1 min read
Screenshot 1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Dr. Button είναι μία υπηρεσία Τηλεσυνεδρίας  που παρέχει τη δυνατότητα σε ασθενείς να καλούν τον γιατρό της επιλογής τους από όπου και αν βρίσκονται, όποτε τον χρειάζονται, μέσω εφαρμογών, από tablet, smartphone (iOS και Android) ή υπολογιστή, εξασφαλίζοντας αμεσότητα, ασφάλεια και ευκολία.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως εξής:

  1. Ο χρήστης συμπληρώνει τα συμπτώματά που παρουσιάζει και απαντάει σε ερωτήσεις ώστε να γίνει πιο κατανοητό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει .
  2. Μέσα σε λίγα λεπτά έρχεται σε απομακρυσμένη επικοινωνία με έναν γιατρό είτε ζητώντας άμεση τηλεδιάσκεψη είτε σε κάποιο χρονική στιγμή που το επιθυμεί ο ίδιος και ο γιατρός τον καλεί πίσω με βίντεο κλήση στο smartphone ή το tablet του.
  3. Ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση στον ιατρικό του φάκελο ώστε να μπορεί να δει τις συμβουλές των ιατρών αλλά και τα πρακτικά των τηλεδιασκέψεων.

Καταστάσεις που ΔΕΝ ενδείκνυται η χρήση της Dr. Button

Η Dr. Button δεν αποτελεί υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών. Αν αντιμετωπίζετε επείγον ιατρικό περιστατικό, καλέστε το 112 ή επισκεφτείτε το εφημερεύον νοσοκομείο της περιοχής σας.

techlog.gr – Οδηγίες για λήψη μηνυμάτων από το 112

Σχετικά με τη Dr. Button

Σκοπός της Dr. Button είναι να παρέχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες υγείας σε όλους, μέσω της χρήσης τεχνολογικών καινοτομιών. Με  επίκεντρο τον ασθενή και εστιάζοντας στην απόδοση αξίας, κάνουμε το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης πραγματικότητα, σήμερα. Οι εφαρμογές που είναι άμεσα διαθέσιμες περιλαμβάνουν Τηλεσυνεδρία, Προσωπικό Ιατρικό Φάκελο και Έλεγχο Συμπτωμάτων.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στον ιστότοπο https://drbutton.gr/el/

UPD: 22-03-2020 02:43 π.μ.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες o Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια διαχείρισης της κρίσεως που έχει ξεσπάσει με το νέο κοροναϊό SARS-COV2 συμφώνησε να ξεκινήσει χρήση της  συγκεκριμένης υπηρεσίας. Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση

Περισσότερα στο  https://drbutton.gr/kentriki-makedonia

drbutton | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας:
https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

Γραμμή ΕΟΔΥ για τον Κορονοϊό 1135

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα