Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οδηγίες για λήψη μηνυμάτων από το 112

1 min read
44ebe756 1a71 43b7 a12d bd6eaa88764b1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

ΕΑΝ ΈΧΕΤΕ ΈΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ; Δεν απαιτείται εγγραφή στην υπηρεσία  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Αν διαθέτετε έξυπνο κινητό (smartphone) θα λαμβάνετε γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (μήνυμα Εκπομπής Κυψέλης (Cell Broadcast – CB)), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι να έχετε ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα κάποιες ρυθμίσεις στις συσκευές σας δείτε παρακάτω:

Ειδοποιήσεις μέσω Εκπομπής Κυψέλης (Cell Broadcasting)

Στα έξυπνα κινητά (smartphones) που διατίθενται στην Ελλάδα, μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις εκπομπής κυψέλης και στα οποία είναι εγκατεστημένη η ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος μετά το Δεκέμβριο του 2019, η δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων μέσω εκπομπής κυψέλης είναι ενεργοποιημένη. Εάν θέλετε να ελέγξετε εάν οι ειδοποιήσεις μέσω εκπομπής κυψέλης είναι ενεργοποιημένη ή αν θέλετε να την απενεργοποιήσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής σας. Δεν προτείνεται να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μέσω εκπομπής κυψέλης στο κινητό σας.

Android Apple Samsung Xiaomi
Nokia Huawei LG Sony
Motorola Alcatel  
 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΈΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ; Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Αν δεν έχετε έξυπνο κινητό (smartphone), μπορείτε να εγγραφείτε παρακάτω ή καλώντας το 112, προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με σύντομα μηνύματα (SMS) ή email ή φωνητική κλήση σε σταθερό ή σε κινητό τηλέφωνο. Πατήστε στο σύνδεσμο εδώ Εγγραφή

Πηγή: https://112.gr/el-gr/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα