20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

COVID-19 tracker από την Microsoft

1 min read
bing covid 19 tracker1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξεκινάει από σήμερα και από την Microsoft εφαρμογή με live χάρτη  κρουσμάτων από τον κοροναϊό (COVID-19).

“Πολλοί άνθρωποι της ομάδας Bing της Microsoft, που εργάστηκαν από το σπίτι την περασμένη εβδομάδα, δημιούργησαν μια χαρτογραφική και αξιόπιστη πηγή ειδήσεων σχετικά με τον COVID19», δήλωσε ο Michael Schechter, Γενικός Διευθυντής του Bing Growth and Distribution στη Microsoft.

Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος από το bing.com/covid, ενώ οι χρήστες κάνοντας κλικ σε κάθε χώρα μπορούν να δουν ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα κρούσματα του ιού, καθώς και όλη την επίκαιρη ειδησεογραφία για τη συγκεκριμένη χώρα.

Τα δεδομένα συγκεντρώνονται από έγκυρες πηγές όπως από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγεία (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πληροφοριακά να σας πούμε ότι ο νέος κοροναϊός COVID-19, που ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 στην Κίνα, έχει μολύνει πλέον περισσότερους από 168.000 ανθρώπους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε και επίσημα το COVID-19 σε πανδημία ενώ η τελευταία φορά που δηλώθηκε παγκόσμια πανδημία ήταν το 2009, για τον ιό της γρίπης H1N1.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα