Κοροναϊός:H Cosmote δίνει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες και πολλά άλλα

Απάντηση στην έκκληση του Κυριάκου Πιερρακάκη κάνει η Cosmote δίνοντας Δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες, ελεύθερο Cosmote History channel κ.ά.

#DigitalSolidarityGR

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές MyCOSMOTE App και WHAT’SUP App.

B. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίαςαπό τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMSκαι 1GBγια δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Η COSMOTETV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTEHISTORYHD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου.Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTEHISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTETVκαι εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Πηγή: lagonika.gr

techlog.gr – COVID-19 tracker από την Microsoft

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967