19 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κοροναϊός: Στην Αγγλία ζητούνται εθελοντές να μολυνθούν με τον ιό!

1 min read
Coronavirus Vaccine 640x3601 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Κορονοϊός καλπάζει και ταλανίζει σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν την πανδημία.

Αυτή τη στιγμή σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει μια θεραπεία αλλά και το εμβόλιο κατά της νόσου. Για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η απόφαση μιας ερευνητικής ομάδας από την Βρετανία, η οποία αναζητάει απολύτως υγιή άτομα για να μολυνθούν οικειοθελώς με τον COVID-19 και να γίνουν ουσιαστικά… πειραματόζωα.

Coronavirus Vaccine 640x3601 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίαςΌσοι αποδεχθούν μία από τις 24 διαθέσιμες θέσεις είναι υποχρεωμένοι να υποδεχθούν στον οργανισμό τους δύο διαφορετικά στελέχη του COVID-19 (τα οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν προκαλούν απειλητικά συμπτώματα για τη ζωή του ασθενούς) και εν συνεχεία να παραμείνουν σε καραντίνα για περίπου 1 μήνα (που σημαίνει σε κάτι εργαστήρια πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος και χωρίς να έρχονται σε επαφή με κανέναν άλλον).

To ιατρικό προσωπικό που θα τους παρακολουθεί στενά και θα συλλέγει δείγματα αίματος και σιέλου, μετρώντας την παρουσία του ιού στον οργανισμό τους. Κι επειδή η ζωή στο δωμάτιο της καραντίνας ενδεχομένως να μην είναι πολύ εύκολη για κάποιους, στα benefits της θέσης προσφέρονται Flat TV πολλών ιντσών, 4000 ευρώ μισθός, Wi-Fi, ένα PlayStation 4 και άπειρα video games για να σκοτώνουν την ώρα τους.

Όσο κι εάν σας φαίνεται περίεργο σίγουρα εκεί έξω θα υπάρχουν πολλά άτομα που θα το… σκεφτούν!

Πηγή: digitallife.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα