19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Huawei δοκιμάζει τον αντικαταστάτη του Google Search

1 min read
huawei search featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νωρίτερα σήμερα, η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη στους χρήστες της Huawei στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη βοήθεια των οποίων οι προγραμματιστές της XDA κατάφεραν να εγκαταστήσουν και να δοκιμάσουν την beta εφαρμογή της Huawei.

Σύμφωνα με τους XDA developers, το Huawei Search λειτουργεί από την θυγατρική εταιρεία Aspiegel Limited με έδρα την Ιρλανδία. Η έκθεση σημειώνει ότι η μηχανή αναζήτησης της Huawei δεν τροφοδοτείται από τους συνηθισμένους παρόχους αποτελεσμάτων αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo, το Bing, το DuckDuckGo, το Yandex, το Ask ή την AOL.

huawei αναζήτηση ui
XDA developers

Από την αναφορά, είναι προφανές ότι η εφαρμογή διαθέτει μια ενότητα Discover, μια ενότητα αναζήτησης και μια ενότητα Me. Υποστηρίζει επίσης και dark mode. Η εφαρμογή έχει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες όπως Weather, Sports, μετατροπέα μονάδων και αριθμομηχανή. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρόωρη κατασκευή, περισσότερα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να προστεθούν σε επερχόμενες εκδόσεις.

Η Huawei διεξάγει διαγωνισμό για να ενθαρρύνει τους χρήστες να δοκιμάσουν την εφαρμογή αναζήτησης. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι τρεις κορυφαίοι δοκιμαστές θα κερδίσουν ένα Huawei Mate 30 Pro 5G και 20 δοκιμαστές θα λάβουν τα νέα Huawei Free Buds 3 earbuds. Η δοκιμή beta δέχεται 400 χρήστες και είναι ανοιχτή έως τις 11 Μαρτίου.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 25 Μαρτίου. Συμπτωματικά, η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Huawei P40 Pro .

[Αποκλειστικό] Huawei P40 και το P40 Pro νέα renders και ημερομηνία κυκλοφορίας

Με το Huawei Search, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας κάνει ένα βήμα παραπάνω για να απογαλακτιστεί από το οικοσύστημα της Google.

Μμένει να δούμε αν η Huawei σχεδιάζει να αναπτύξει δυναμικά κι άλλες εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές της Google.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα