Η Microsoft κυκλοφορεί τα office 365 για iOS και Android

Σήμερα, η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Microsoft Office 365 για iOS και Android. Συνδυάζει το PowerPoint, το Word και το Excel σε μία εφαρμογή και προσθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά αποκλειστικά για τους χρήστες iOS και Android.


“Αυτή η εφαρμογή διατηρεί όλες τις λειτουργίες των υφιστάμενων εφαρμογών του Word, Excel και PowerPoint, αλλά απαιτεί πολύ λιγότερο αποθηκευτικό χώρο ό,τι η χρήση τριών ξεχωριστών εφαρμογών”, λέει η Microsoft για το iOS App Store. Η εφαρμογή είναι ελεύθερη για λήψη και χρήση, αλλά πολλά “premium χαρακτηριστικά” είναι κλειδωμένα και απαιτείται ενεργή εγγραφή του Office 365.

Εκτός από τα έγγραφα Word, PowerPoint ή Excel, μπορείτε να προσθέσετε απλές σημειώσεις, αλλά για κάποιο λόγο το OneNote της Microsoft δεν είναι μέρος της υπάρχουσας υπηρεσίας.

Μετά από μερικές ειδοποιήσεις απορρήτου, η εφαρμογή ξεκινάει σε μια αρχική οθόνη που περιλαμβάνει όλα τα πρόσφατα έγγραφα cloud, με ένα κάτω πλαίσιο πλοήγησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο ή μια σημείωση από το μηδέν, από ένα πρότυπο ή από κάτι που έχει τραβηχτεί από τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας. Τα έγγραφα που δημιουργείτε μπορούν να αποθηκευτούν σε iCloud, OneDrive, Google Drive, Box ή Dropbox.

Ένα κύριο χαρακτηριστικό είναι ο πίνακας ενεργειών, ο οποίος είναι ένας κατακόρυφος κύλινδρος γρήγορων ενεργειών που είναι κοινός σε κινητές συσκευές. και περιλαμβάνει:

  • Transfer files
  • Image to text
  • Image to table
  • Sign a PDF
  • Scan a PDF
  • Pictures to PDF
  • Document to PDF
  • Scan QR code

Η νέα εφαρμογή του Office είναι διαθέσιμη σήμερα για Android και iOS, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης tou Google Pau. Η Microsoft προτίθεται να συνεχίσει να υποστηρίζει και να προσθέτει νέες λειτουργίες στις αυτόνομες εφαρμογές της για το άμεσο μέλλον.

arstechnica

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950