27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Firefox Android: Πλέον υποστηρίζει τα πρόσθετα (add-ons)

1 min read
firefox preview featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εντάξει μη βιάζεστε και τόσο, αυτή τη στιγμή είναι γεγονός ότι ο Firefox για Android έκδοση Firefox Preview (Nightly) ξεκίνησε να υποστηρίζει τα πρόσθετα.


Βέβαια η συγκεκριμένη έκδοση αυτή τη στιγμή υποστηρίζει μόνο ένα add-on το uBlock  αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας, μπήκε το νερό στο αυλάκι, και σιγά σιγά σύντομα θα υποστηρίζει όλο περισσότερα πρόσθετα ενώ στόχος της Mozilla είναι να ενσωματώσει τα ίδια χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα και στην desktop έκδοση του firefox .

Για να δοκιμάσετε ωστόσο τη νέα δυνατότητα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε τον Firefox Preview (πρώην Fenix) στο Android smartphone  σας από το Google Play Store και, στη συνέχεια, πατήστε στο κουμπί μενού τριών σημείων στη γραμμή πλοήγησης κάτω δεξιά.

Από εκεί, επιλέξτε τη νέα επιλογή διαχειριστή προσθέτων, η οποία θα σας πάει στη λίστα των διαθέσιμων πρόσθετων για τη συσκευή σας, η οποία, όπως ήδη είπαμε, περιλαμβάνει τώρα προς το παρόν το πρόσθετο  uBlock.

Fx Preview add on support body1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Σημειώστε ότι η νέα λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, γι ‘αυτό και είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή στο Firefox Preview Nightly που σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε βασίζεται στον ενσωματωμένο μηχανισμό προγράμματος περιήγησης GeckoView της Mozilla όπως ο κανονικός Firefox.

Σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ιδιωτικότητας και ασφάλειας και έρχεται επίσης με βελτιωμένη προστασία παρακολούθησης, ανανεωμένο UI και “αξιοσημείωτα πιο γρήγορη εμπειρία περιήγησης”, σύμφωνα με τη Mozilla.

Ο νέος Firefox βασισμένος στον Firefox Preview θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στους υπάρχοντες χρήστες του Firefox για Android μέσω της εφαρμογής Nightly από την 21η Ιανουαρίου, προτού προωθηθεί στο σταθερό κανάλι μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα