20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Vodafone TV: Πολυετή αποκλειστική συνεργασία με την HBO

1 min read
Vodafone TV1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πολυετή αποκλειστική συνεργασία με την HBO ανακοίνωσε η Vodafone.


Η χρήση της ταινιοθήκης (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ) της HBO ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2020, χωρίς να περιλαμβάνει τα όσα μεταδίδονται (ταινίες και σειρές) από τη Nova μέχρι το τέλος τους.

Στη συνέχεια ένα χρόνο μετά και τα συγκεκριμένα προϊόντα (ταινίες και σειρές) της HBO θα μεταδίδονται από το Vodafone TV και θα προσφέρεται στο πακέτο των 9.40 ευρώ της Vodafone TV, με στόχο να έχουν premium περιεχόμενο.

Παράλληλα, το Vodafone TV προχωράει σε συμφωνία με το Amazon Prime, παρέχοντας την συγκεκριμένη τηλεοπτική υπηρεσία, όπως συμβαίνει με τη σχέση WIND VISION και το Netflix. Η υπηρεσία θα διατίθεται προς 5,99 ευρώ το μήνα. Το Vodafone TV, ενισχύει την παρουσία της στο παιδικό πρόγραμμα αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο μενού, με περιεχόμενο από τον κατάλογο του Vodafone on Demand. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος του κατάλογου του Vodafone TV διατίθεται δωρέαν.

Τέλος το Vodafone TV θα ενισχύει την υπηρεία Over The Top με τα ίδια προγράμματα, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως παρόχων και τεχνολογίας.

tromaktiko.org

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα