27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google δεσμεύεται να κάνει την “αναζήτηση” καλύτερη

1 min read
dims 7 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

FILE - In this Aug. 28, 2018, file photo, a cursor moves over Google's search engine page, in Portland, Ore. Google is paying more attention to the small words in your searches. Google is rolling out the change to English language searches in the U.S. starting this week. (AP Photo/Don Ryan, File)

0
(0)

Loading

Την περασμένη εβδομάδα, μας αναστάτωσε λιγουλάκι η Google όταν άλλαξε την εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης για σταθερούς υπολογιστές.


Βέβαια θα πει κανείς ότι δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, διότι η Google στη συγκεκριμένη προβολή εμφάνισε τα favicons δίπλα στους συνδέσμους, αλλά οι κακές γλώσσες υποστήριξαν ότι αυτή προβολή δεν ήταν και τόσο καθαρή και ήταν δύσκολο να διακρίνεις τις διαφημίσεις από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τώρα, η Google ηρεμεί λίγο τα πράγματα δηλώνοντας σε ένα tweet:

H Google λέει ότι θα συνεχίσει να δοκιμάζει τις αλλαγές. Οι desktop χρήστες ενδεχομένως και την εβδομάδα που διανύουμε να δουν διάφορους πειραματισμούς. Είναι δύσκολο να πούμε όμως σε αυτό το σημείο πως ακριβώς θα είναι η τελική όψη και πως τελικά θα διαφοροποιήσει τις διαφημίσεις.

Πέρυσι, η Google είχε εμφανίσει τα favicons στα αποτελέσματα της αναζήτησης για κινητά . Ο στόχος ήταν να καταστεί πιο εμφανές από πού προέρχονται τα στοιχεία.

Η Google λέει πάντως ότι οι πρώτες δοκιμές για τους desktop χρήστες ήταν θετικές, αλλά η εταιρεία πάντα “ακούει και τη γνώμη των χρηστών”. Με άλλα λόγια, η Google φαίνεται ότι έχει λάβει σοβαρά τις καταγγελίες των χρηστών για το πως ξεχωρίζουν οι διαφημίσεις και γι αυτό θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή έτσι ώστε να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος, άλλωστε η Google κυριαρχεί στον τομέα της αναζήτησης όποτε κόβει και ράβει όπως τη βολεύει.

engadget

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα