26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλά και τα κακά νέα για το νέο iPhone 12 της Apple (pics)

1 min read
iphone xs 1060x4241 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το iPhone 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και θα είναι διαθέσιμο σε 3 διάφορα μοντέλα


Αυτά είναι τα μόνα επιβεβαιωμένα νέα που ξέρουμε τα υπόλοιπα , συμπεριλαμβανομένου του πιθανού iPhone 9 που έρχεται τον Μάρτιο, προέρχονται από φήμες και προβλέψεις. Για αυτόν τον λόγο, δεν είναι περίεργο ότι συνεχώς όλο και κάποια αναφορά θα βγει όλο και κάποια φήμη που αντιπαραβάλει η μία την άλλη.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες προβλέψεις αφορούν το σχεδιασμό του επερχόμενου iPhone, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα είναι παρόμοιος με αυτό του διάσημου iPhone 4.

Ενώ σύμφωνα με άλλες φήμες τα μοντέλα ναυαρχίδας του iPhone 12 θα διατηρήσουν, από ότι φαίνεται ένα σχεδιασμό παρόμοιο με εκείνο του iPhone 11.

Το iPhone 12 θα είναι όπως το iPhone 11, αλλά λίγο λεπτότερο

Η σημερινή έκθεση είναι από τους εμπειρογνώμονες της Macotakara, σύμφωνα με την οποία τα τηλέφωνα του 2020 δεν θα διαφέρουν πάρα πολύ από αυτά του 2019, εκτός από την έκδοση με μικρότερη οθόνη. Συγκεκριμένα, ενδεχομένως να υπάρχουν τουλάχιστον τρία iPhone 12 που θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο :

  • 5.4 “μικρό μοντέλο με διπλές κύριες κάμερες και ένα σχέδιο που θα είναι ένα μίγμα μεταξύ iPhone SE και iPhone 8.
  • 6.1 ” μεσαίο μοντέλο με διπλές κύριες κάμερες και σχεδίαση που θα είναι παρόμοια με αυτή του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro Max .
  • 6.7 “μεγάλο μοντέλο με τριπλή κύρια κάμερα, 3D αισθητήρα ToF και αισθητική πολύ παρόμοια με εκείνη του iPhone 11 Pro Max (αν και θα πρέπει να είναι λίγο ψηλότερο και  λεπτότερο).

Σε αυτό θα μπορούσαμε να προσθέσουμε , σύμφωνα με τις πληροφορίες του αναλυτή Kuo, ένα ακόμη μοντέλο με οθόνη 6.1 “, με τρεις αισθητήρες κάμερας και 3D ToF. Τέλος, το iPhone 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο φέτος, του οποίου η σχεδίαση θα είναι ίδια με το iPhone 8, συνοδευόμενη από το Touch ID.

Συνοψίζοντας λοιπόμ, αναμένονται πέντε διαφορετικά μοντέλα iPhone για το 2020, όλα με σχέδια εμπνευσμένα από τους προκατόχους τους.

iPhone 12 ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές

Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 12, αλλά μπορούμε να υπολογίσουμε πότε περίπου θα εμφανιστεί. Η Apple ξεκινάει την κυκλοφορία στα νέα της τηλέφωνα σχεδόν τον ίδιο καιρό κάθε χρόνο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone είναι πάντα το Σεπτέμβριο του 2020 – και πάντα γύρω από τη δεύτερη εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν υποθέτουμε ότι θα δούμε την Apple να αποκαλύπτει το iPhone 12 στις 8 Σεπτεμβρίου (ή ενδεχομένως στις 15 Σεπτεμβρίου ).

Όσον αφορά τις τιμές των μοντέλων iPhone 12, είναι πιθανό να ακολουθήσουν την τιμολογιακή πολιτική των iPhone 11.

Για παράδειγμα, το iPhone 12 αναμένεται κοντά στα $ 699 / £ 729 / AU $ 1.199, το iPhone 12 Pro στα $ 999 / £ 1.049 / AU $ 1.749 και το iPhone 12 Pro Max ξεκινά στα $ 1.099 / £ 1.149 / AU $ 1.899.

telefonino.net

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα