18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Pocophone : Θα κυκλοφορήσει το νέο της Smartphone (Poco F2 ; ) το 2020!

1 min read
pocof21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Νέες επίσημες πληροφορίες δείχνουν πως η POCO όχι μόνο δεν “πέθανε”, αλλά θα παρουσιάσει το POCO F2 το 2020 !


Ο Jai Mani (πρώην Εκπρόσωπος της Xiaomi – POCO), τον Αύγουστο του 2018, αποκάλυψε την ύπαρξη της POCO ως θυγατρικής εταιρείας της Xiaomi, και σύντομα ξεκίνησαν οι διαρροές την κυκλοφορία ενός νέου smartphone.

xiaomi pocophone f1 europe | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό το smartphone κυκλοφόρησε ως το POCO F1 και γνώρισε αμέσως μεγάλη εμπορική επιτυχία εξαιτίας της παράλογα χαμηλής  τιμολόγησης που είχε.

Xiaomi Pocophone F1 Widevine L1 4K 60fps 000 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Poco F1 είχε πολλά χαρακτηριστικά που ήταν ανήκουστα για το εύρος τιμής του, όπως ο τελευταίος και μεγαλύτερος επεξεργαστής ναυαρχίδας από την Qualcomm, σε συνδυασμό με υγρή ψύξη. Σίγουρα θα θυμάστε και το επιτυχημένο σύνθημα της Poco ‘Do the Math‘.

Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε το POCO F1 και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν ακόμη τον διάδοχό του. Υπήρξαν πολλές φήμες στο παρελθόν σχετικά με την επόμενη συσκευή της POCO, και μερικές από αυτές ισχυρίστηκαν ότι η Xiaomi θα “σκοτώσει¨ την POCO αφού ο Jai Mani αποχώρησε από αυτήν, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που πίστευαν ότι η σειρά Redmi K20 μπορεί να κυκλοφορήσει στην Ινδία ως σειρά του POCO F2. Έτσι περιμέναμε τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε το Redmi K20 και Redmi K20 Pro, να τα δούμε ως POCO F2 Lite και POCO F2 αντίστοιχα στην αγορά της Ινδίας, κάτι το οποίο και δεν έγινε τελικά.

Οι οπαδοί της POCO ρωτούσαν συνεχώς τους τελευταίους μήνες στα Social Media για το μέλλον της εταιρείας, αλλά οι εκπρόσωποι της Xiaomi και της POCO ποτέ δεν έδιναν σαφείς απαντήσεις, εκτός από μερικές περιπτώσεις.

Τον περασμένο μήνα, ο παγκόσμιος επικεφαλής της POCOPHONE, Alvin,  υπογράμμισε ότι δεν θα δούμε φέτος κάποιο νέο POCO smartphone.

Τώρα, σε νέο του μήνυμα, ο Alvin επιβεβαίωσε στους οπαδούς της εταιρείας ότι θα δούμε το νέο smartphone της POCO το επόμενο έτος (2020), χωρίς όμως να ορίζει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή μήνα. Το θετικό βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι πως τουλάχιστον τώρα έχουμε την επιβεβαίωση πως η POCO ως εταιρεία είναι ακόμη ενεργή, και ελπίζουμε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του POCO F2 (ή όπως αλλιώς το ονομάσουν) τους επόμενους μήνες.

https://twitter.com/atytse/status/1208255924382486528

Εσείς τι λέτε ; Θα δούμε σύντομα το POCO F2 ή θα μείνουμε πάλι στα λόγια και τις υποσχέσεις ;

news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα