26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αποκλειστικό: Διαρροή Hands-on VIDEO Samsung Galaxy S20+ επιβεβαιώνει οθόνη 120Hz, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων κάτω από την οθόνη και καμία υποδοχή ακουστικών

1 min read
S20 Display Feature | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η σειρά Samsung Galaxy S20 είναι η επόμενη σειρά ναυαρχίδων της Samsung, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κορυφαίο smartphone της Samsung που θα αποκαλυφθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο Samsung Unpacked.


Γνωρίζουμε ότι η Samsung αλλάζει την ονομασία και αντί για Galaxy S11 το επόμενο Galaxy σειρά S το ονομάζει “Galaxy S20” . Συνεχώς όμως διαρρέουν πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung

Στο σημερινό άρθρο σας έχουμε αποκλειστικό hands on video της επίμαχης συσκευής στο οποίο μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη Galaxy S20 + και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ανάλυση οθόνης και αναλογία όψης

Καταρχήν, η οθόνη στο Galaxy S20 + θα έχει ανάλυση στα 3200 x 1440 pixels, χάρη στην υψηλότερη αναλογία διαστάσεων 20: 9. Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε το ακριβές μέγεθος / διαγώνιο οθόνης.

Display Resolution S20 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Μια ψηλότερη αναλογία εικόνας σε μια μεγάλη οθόνη κάνει το τηλέφωνο πολύ πιο άνετο στα χέρια σας.Όλος ο σχεδιασμός είναι πολύ μοντέρνος ενώ όλες οι σειρές Galaxy S20 – Galaxy S20, S20 + και S20 Ultra – θα έχουν αυτόν τον λόγο διαστάσεων και την ανάλυση οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι οι φημολογούμενες οθόνες των 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών στο Galaxy S20 και το Galaxy S20 Ultra θα είναι αρκετά εύχρηστες.

Scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η πηγή μας ήταν επίσης σε θέση να επιβεβαιώσει κάτι άλλο: τον υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Galaxy S20 + θα διαθέτει έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ήμασταν σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για έναν σαρωτή υπερήχων και όχι για έναν οπτικό σαρωτή, ελέγχοντας αν η περιοχή του σαρωτή φωτίζεται, καθώς αυτή είναι η κύρια οπτική διαφορά μεταξύ των δύο και ο ευκολότερος τρόπος για να ξεχωρίσετε τις δύο τεχνολογίες. Στην περίπτωση ενός οπτικού σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, η περιοχή του σαρωτή στην οθόνη φωτίζεται έντονα, ενώ αντίθετα ένας υπερηχητικός αισθητήρας δεν χρειάζεται φως για τη λειτουργία του. Το Galaxy S20 + δεν φωτίζεται στην περιοχή των δακτυλικών αποτυπωμάτων (εκτός από τα κανονικά επίπεδα φωτεινότητας της οθόνης), γεγονός που επιβεβαιώνει ουσιαστικά τον αισθητήρα υπερήχων.

Οι περισσότεροι από εμάς υποθέσαμε ότι τα flagships της Samsung θα επέλεγαν τον νέο ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Sonic Max της Sonic Max . Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε αυτή τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Προσπαθήσαμε ακόμη να εντοπίσουμε εάν υπάρχουν ρυθμίσεις για τη σάρωση δύο δακτύλων ταυτόχρονα – καθώς αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του νέου αισθητήρα – αλλά δεν εντοπίσαμε κανένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Επομένως, αναμένουμε να δούμε αν το τηλέφωνο χρησιμοποιεί τον παλιότερο αισθητήρα ή τον νέο.

120Hz

Μια άλλη ανακάλυψη από την πηγή μας είναι η επιβεβαίωση της οθόνης 120Hz. Ήμασταν επίσης σε θέση να πάρουμε μια εικόνα της συσκευής με τις ρυθμίσεις στα 120Hz , επιβεβαιώνοντας ότι το τηλέφωνο υποστηρίζει πράγματι αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό καθιστά τη σειρά S20 την πρώτη σειρά της Samsung με ρυθμό ανανέωσης πάνω από 60Hz. Είναι ωραίο να βλέπεις τη Samsung, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή OLED στον κόσμο, να ενσωματώνει τέτοια χαρακτηριστικά στα smartphones που κατασκευάζει.

Samsung Galaxy S20 + Ροή ανανέωσης 120Hz

Υπήρξε επίσης κάποια ανησυχία για το γεγονός αν η οθόνη μόνο μπορεί να ρυθμιστεί στα 120Hz στην ανάλυση FHD +.Αλλά το επιβεβαιώσουμε ότι αυτό ισχύει. Η πηγή μας ήταν μόνο σε θέση να τρέξει το Galaxy S20 + στα 120Hz ενώ χρησιμοποιούσε τη λειτουργία απεικόνισης FHD +. Μπορέσαμε να το παρακολουθήσουμε και να το επιβεβαιώσουμε εξετάζοντας τις συμβολοσειρές στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις” που αναφέρουν ότι “Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης δεν υποστηρίζεται στο WQHD +. Η οθόνη σας θα αλλάξει σε κανονικό ρυθμό ανανέωσης. ”

Σχεδιασμός

Κάποιοι από εσάς ίσως θέλουν να δουν το τηλέφωνο στην πράξη. Ευτυχώς, η πηγή μας μπόρεσε να μας βγάλει ένα βίντεο του Galaxy S20 + 5G όπου το τηλέφωνο είναι στιγμιαία αναποδογυρισμένο ενώ φαίνεται το μέγεθος της συσκευής, η διάταξη των καμερών αλλά και η οθόνη των 120Hz.

Το Galaxy S20 + είναι επίσης η πρώτη ναυαρχίδα της σειράς S χωρίς υποδοχή ακουστικών. Η πηγή μας μπόρεσε να μας επιβεβαιώσει ότι έρχεται με τα ακουστικά AKG USB Type-C. Αυτά είναι πιθανόν τα ίδια με τα ακουστικά που συνοδεύουν το Galaxy Note 10. Είναι επίσης επιβεβαιωμένο ότι το Galaxy S20 + θα έρθει με ένα φορτιστή Super Fast in the box. Το Galaxy S20 + θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25 W ίδια με αυτή του Note 10.

Το Galaxy S20 + είναι μια κορυφαία συσκευή με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από το Galaxy S10 +. Στην παρακάτω εικόνα, τα S20 + και S10 + εμφανίζονται δίπλα-δίπλα. Μπορείτε εύκολα να δείτε πόσο μεγάλο είναι το S20 + σε σύγκριση με το Galaxy S10 + . Το Galaxy S20 Ultra 5G φημολογείται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο από το S20 +.

Samsung Galaxy S20 + και Samsung Galaxy S10 + - Σύγκριση

Βασικές προδιαγραφές

Οι εφαρμογές info των συσκευών αναφέρουν ότι το Galaxy S20 + έρχεται με 11GB μνήμης RAM και ενδέχεται να διαφημιστεί ως 12GB. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Samsung θα χρησιμοποιήσει τη μνήμη LPDDR5 RAM, η οποία υποστηρίζεται από τον ελεγκτή μνήμης του Qualcomm Snapdragon 865. Το S20 + θα έρχεται επίσης με αποθήκευση 128 GB (πιθανώς UFS 3.0) και με ονομαστική χωρητικότητα 4.500 mAh και τυπική χωρητικότητα 4.370 mAh.


Το Samsung Galaxy S20 + είναι μία καταπληκτική συσκευή. Μπορεί να μας χαλάει λίγο η απουσία του νέου σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm και της υποδοχής ακουστικών , αλλά τουλάχιστον έχουμε μια εκπληκτική, οθόνη στα 120Hz.

Αυτές οι συσκευές πραγματικά φαίνονται απίστευτες και ανυπομονούμε να τις γνωρίσουμε και από κοντά αλλά και να δούμε και το περιβόητο αναδιπλούμενο νέο smartphone της Samsung το Galaxy Z Flip στο Samsung Unpacked στις 11 Φεβρουαρίου.

xda-developers

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα