27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Η Razer παρουσιάζει το Kishi ένα gamepad για το smartphone σας

1 min read
razer kishi gamepad controller featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

CES 2020 και η Razer συνεχίζει να μας εκπλήσει και αυτή τη φορά μας παρουσιάζει το Kishi, ένα gamepad για Android και iOS smartphones.


Το Razer Kishi είναι ένα εργονομικό gamepad σχεδόν παρόμοιο με το Razer Junglecat. Υποστηρίζει low-latency gameplay τόσο σε Android όσο και iOS smartphones, ενώ τα δύο αναλογικά κουμπιά και joystick σας παρέχουν μία εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού.

razer kishi gamepad ces 2020 εικόνα

Για να επιτευχθεί το low-latency gameplay στο cloud, η εταιρεία χρησιμοποιεί ενσύρματες συνδέσεις χρησιμοποιώντας USB Type-C για smartphones Android και Lightning για iPhone. Μαζί με αυτές το gamepad έχει και θύρες φόρτισης έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους καθώς παίζουν.

https://techlog.gr/2019/11/04/h-razer-%ce%bakykloforhse-to-junglecat-joy-con-controller-gia-android-smartphones/

Ο ελεγκτής Razer Kishi θα είναι διαθέσιμος στις αρχές του 2020, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές. Ωστόσο, το The Verge αναφέρει ότι η τιμή του θα είναι παρόμοια με αυτή του Junglecat κοντά στα 100 δολάρια ενώ η Android έκδοση του ελεγκτή θα είναι ελάχιστα πιο ακριβή από αυτή σε iOS.

beebom

Δείτε επίσης

CES 2020: Tomahawk, Νέο Modular Gaming Desktop PC από την Razer

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα