19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Η Samsung αποκαλύπτει τα νέα gaming monitors Odyssey G9 & G7

1 min read
samsung odyssey g9 g7 gaming monitors ces 20201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η CES 2020 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα σε λίγες μέρες και ήδη οι εταιρείες έχουν αρχίσει τις αποκαλύψεις τους.


Μετά την αποκάλυψη του νέου Galaxy Flex Flex Alpha, η Samsung ανακοίνωσε μια συνεργασία με την 8K Association, με σκοπό να παρουσιάσει μια νέα σειρά gaming  monitors πριν την CES 2020.

Τα νέα gaming monitors Odyssey G9 και G7 θα είναι high-end προδιαγραφών  και σε διαφορετικά μεγέθη διαστάσεων οθόνης για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Odyssey G9

Το Odyssey G9 είναι ένα ultra-wide gaming monitor που η Samsung ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο με  Dual QHD οθόνη στον κόσμο με ανάλυση 5120 × 1440 pixels που διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 240Hz. Επιπλέον θα έχει χαμηλό χρόνο απόκρισης 1ms που είναι ιδανικό για σοβαρούς παίκτες που χρειάζονται ταχύτερους χρόνους απόκρισης και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης από τις οθόνες τους.

Το G9 θα έχει οθόνη Quantum-Dot 49 ιντσών και λόγο διαστάσεων 32: 9, καμπυλότητα 1000R και με μέγιστη φωτεινότητα 1000cd / m2.

Από την άποψη του σχεδιασμού, το νέο Odyssey G9 θα έχει γυαλιστερό λευκό φινίρισμα και στην πλάτη έναν“infinity core” που θα ανάβει και θα μπορεί να εμφανίσει μέχρι 52 χρώματα και 5 εφέ φωτισμού.

Odyssey G7

Εκτός από το G9, ο νοτιοκορεατικός γίγαντας ανακοίνωσε επίσης το gamiing monitor Odyssey G7, το οποίο θα διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Odyssey G9 σε μικρότερες βέβαια διαστάσεις των 27 ιντσών και 32 ιντσών. Το G7 διαθέτει τον ίδιο χρόνο απόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης 240Hz όπως το κορυφαίο Odyssey G9 και θα διαθέτει οθόνη QHD Quantum-dot με ανάλυση 2560 × 1440 pixel.

odyssey g7 gaming monitor ces 20201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Odyssey G7 θα κυκλοφορήσει με ματ μαύρο σχεδιασμό και ένα “infinity core”  στην πλάτη που θα αλλάζει χρώμα και μπορεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον αλλά και στο παιχνίδι που παίζετε, δίνοντας κατάλληλες αποχρώσεις είτε σε πιο αμυδρό ή πιο φωτεινό φωτισμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η εταιρία έχει προσθέσει επίσης δυναμικά σχήματα και εφέ φωτισμού στο μπροστινό μέρος της οθόνης.

Τιμές Odyssey G9 και G7, Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει σχετικές λεπτομέρειες όσον αφορά την τιμή ή την διαθεσιμότητα των Odyssey G9 και G7, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει αυτά τα monitors στην έκθεση CES 2020 στο Λας Βέγκας. Θα είμαστε εκεί για να σας μεταδώσουμε όλες τις εξελίξεις, μείνετε συντονισμένοι…

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα