29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Samsung ‘Galaxy Book Flex Alpha’ Laptop 2 σε 1

1 min read
Galaxy Book Flex Alpha website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη τεχνολογική συνάντηση στο Las Vegas τη CES 2020 , η Samsung μας δίνει μία γεύση από το Galaxy Book Flex α (προφέρεται “Alpha”) φορητό υπολογιστή με μερικά high-end χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο αρχικό Galaxy Book Ion, συσκευές Galaxy Book Flex που ξεκίνησαν πέρυσι, αλλά με μία πιο λογική τιμή.


Χαρακτηριστικά σε ένα επίσημο δελτίο τύπου, η εταιρεία αναφέρει ότι η νέα συσκευή συνδυάζει “την παραγωγικότητα και την εμπειρία ενός φορητού υπολογιστή με την κινητικότητα και την ευελιξία ενός smartphone”.

Όπως προκύπτει από το όνομα, το Galaxy Book Flex α διαθέτει σχεδιασμό αλουμινίου 2 σε 1 με περιστρεφόμενη οθόνη QLED των 13,3 ιντσών 1080p με μέγιστη φωτεινότητα 600 τόνων. Η συσκευή τροφοδοτείται από τους επεξεργαστές Intel 10th Core Core, αλλά δεν είναι άμεσα σαφές εάν πρόκειται για τσιπ Ice Lake ή Comet Lake. Θα έχει μνήμη 8GB / 12GB DDR4 RAM και επιλογές αποθήκευσης 256GB / 512GB με υποστήριξη μέχρι 1TB SSD (NVMe). Θα διαθέτει επίσης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και μπαταρία 54 Wh, ενώ οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν USB-C, 2x USB 3.0, HDMI και MicroSD.

Galaxy Book Flex Alpha

Δυστυχώς, όμως, για να μπορέσει η Samsung να το κάνει πιο προσιτό (στην τιμή) έχει αφαιρέσει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των προκατόχων του, όπως το ασύρματο pad φόρτισης Qi και το στυλό S Pen. Η Samsung, ωστόσο, λέει ότι θα προσφέρει ένα Active Pen ξεχωριστά αλλά με επιπλέον χρέωση.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα ούτε την ημερομηνία έναρξης, ούτε την τιμολόγηση του Galaxy Flex α, αλλά οι αναφορές υποδεικνύουν ότι ενδέχεται να είναι διαθέσιμο για αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα