26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei: Σκοπεύει να κυκλοφορήσει 100 εκατομμύρια smartphones στην Κίνα το 2020

1 min read
thesiliconreview huawei 5g phones development29540365833494170221 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Huawei όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω της καθώς το 2020 θα είναι για αυτήν ένα μεγάλο στοίχημα


Το 5G θα παίξει καθοριστικό ρόλο και ενώ η Κίνα αναμένεται να καταστεί η μεγαλύτερη αγορά για το δίκτυο επόμενης γενιάς σύμφωνα με νέα έκθεση, η Huawei από μόνη της είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέχρι και 100 εκατομμύρια smartphones 5G στην εγχώρια αγορά της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Shoichi Tosaka, του ιαπωνικού κατασκευαστή έξυπνων πυκνωτών Taiyo Yuden Co, αποκάλυψε ότι η εταιρεία του έλαβε τις ετήσιες παραγγελίες σταθμών βάσης 5G και αναμένει παραγγελίες για εξαρτήματα smartphone 5G τις επόμενες εβδομάδες.

gsmarena 001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
Η Huawei και η ZTE πιστεύεται ότι είναι οι δύο κορυφαίοι πελάτες για πυκνωτές 5G και η Tosca προβλέπει ότι μόνο η Huawei θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια αποστολές smartphone 5G στο επόμενο έτος. Με τον Taiyo Yuden να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πυκνωτών παγκοσμίως είναι αρκετά σαφές ότι έχει πολύ καλά δεδομένα για να βασίσει τις προβλέψεις του.

Η Huawei επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο smartphone 5G της τελευταίας χρονιάς και αναμένεται να προσφέρει πιο προσιτές συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης 5G σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων είναι εφικτός.

gsmarena

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα