18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

10th-gen desktop chips της Intel έτοιμα για κυκλοφορία!

1 min read
intel logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα Core desktop chips 10ης γενιάς της Intel βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την επίσημη κυκλοφορία, με τις μεγαλύτερες βελτιώσεις να προσφέρονται σε όσους δεν διαθέτουν τα πιο ακριβά μοντέλα.


Φήμες κάνουν λόγο για μια Comet Lake-S CPU σειρά όπου κάθε Core chip, από το i3 εώς το i9, διαθέτει Hyperthreading. Ίσως να μην χρειαστεί να αγοράσετε ένα Core i7 ή καλύτερο για να απολαύσετε πραγματικά δυνατές επιδόσεις πολλαπλών εργασιών από το σύστημά σας.

Intel

Εκτός από την προαναφερθείσα σημαντική αναβάθμιση υπάρχουν και άλλες μικρότερες -αλλά ευπρόσδεκτες- βελτιώσεις. Το 3.7GHz Core i9-10900K (3.7GHz) και το non-K variant του (2.8GHz) θα υποστηρίξει μια λειτουργία Velocity Boost που θα εκτοξεύει τα clock speeds για όσο διάστημα επιτρέπουν τα θερμικά. Διαφορετικά, θα πρέπει να “βολευτείτε” με το κανονικό Turbo Boost.

Επιπλέον, οι eight-core i7, six-core i5 και four-core i3 σειρές αναμένεται να δουν αύξηση των clock speeds από 100MHz σε 200MHz. Οι επεξεργαστές υψηλού επιπέδου θα υποστηρίξουν εώς και 2,933MHz DDR4 μνήμη, ενώ η παρτίδα θα διαθέτει βελτιωμένο overclocking τσιπ και μνήμη, καθώς και υποστήριξη για 2.5Gbps Ethernet και WiFi 6.

chips

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της 10th-gen σειράς, αλλά η Intel συνηθίζει να κάνει ντεμπούτο τους επεξεργαστές στο CES. Δεν θα εκπλαγούμε εάν έχουν ανακοινωθεί στην εκδήλωση του Ιανουαρίου 2020. Υπάρχει σίγουρα πίεση για άμεση κυκλοφορία καθώς οι τελευταίοι Ryzen επεξεργαστές της AMD είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και συχνά προσφέρουν περισσότερους πυρήνες σε χαμηλότερη τιμή. Η ανανέωση της Intel θα μπορούσε να αναιρέσει τουλάχιστον ορισμένα από αυτά τα πλεονεκτήματα.

SecNews.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα