26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi : Αναμένεται να γίνει σύντομα ο ηγέτης στην παγκόσμια σκηνή της τεχνολογίας.

1 min read
xiaomi inside1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H Xiaomi συνεχίζει να αυξάνει τα κέρδη της στην παγκόσμια αγορά, και σύντομα αναμένεται να γίνει ηγέτης στην παγκόσμια σκηνή της τεχνολογίας.


Κατά το 4ο Επιχειρηματικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Κίνα, ο Lei Jun , προχώρησε σε  μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία. Είπε ότι μόλις σε 9 χρόνια μετά την ίδρυση της Xiaomi, οι επενδύσεις για την έρευνα και την ανάπτυξη του περασμένου έτους ανήλθαν στα 5,8 δισεκατομμύρια γιουάν (0,83 δισεκατομμύρια δολάρια).

xiaomi logo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον, είναι ότι το ποσό της επένδυσης φέτος θα υπερβεί τα 7 δισεκατομμύρια γιουάν (1 δισεκατομμύριο δολάρια), και η Xiaomi πρόκειται να επενδύσει πάνω από 10 δισεκατομμύρια γιουάν (1,43 δισεκατομμύρια δολάρια) στην έρευνα και την ανάπτυξη το επόμενο έτος.

Επιπλέον, ανέφερε επίσης ότι η επιμονή της εταιρείας στην επένδυση σημαίνει επένδυση στο μέλλον, καθώς μόνο η καινοτομία μπορεί να προωθήσει την πρόοδο της Xiaomi.

Εκτός από αυτό, έχουμε μάθει ότι τα έσοδα της Xiaomi από τις διεθνείς αγορές έχουν φθάσει στο 48% των συνολικών της εσόδων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019, και σύντομα θα ξεπεράσουν το 50%. Φαίνεται λοιπόν ότι η Xiaomi έχει εδραιώσει πραγματικά τη θέση της στη διεθνή αγορά, και παρόλο που υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης, δεν απέχει πολύ από το να γίνει η εταιρεία μία παγκόσμια εταιρεία πρότυπο.

1712583 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στην πραγματικότητα, η Xiaomi εισήλθε στην αγορά με οικονομικά και αποδοτικά smartphones, και με την πάροδο του χρόνου, έγινε το συνώνυμο των φτηνών αλλά καλών smartphones. Αλλά όλα αυτά όμως αλλάζουν πολύ γρήγορα στο επιχειρηματικό περιβάλλον, και εξαιτίας αυτών των αλλαγών, η Xiaomi  έπρεπε να διαχωρίσει την Redmi από το σώμα της εταιρείας προκειμένου να την απελευθερώσει από την στασιμότητα.

Πρόσφατα, ο Lei Jun δήλωσε ότι η Xiaomi είναι μια τεχνολογική εταιρεία με επίκεντρο τα smartphones. Αλλά στην πραγματικότητα, η Xiaomi σχεδιάζει προϊόντα για όλες τις κατηγορίες, και παρόλο που τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και δεν ανήκουν στην ίδια, η Xiaomi επενδύει πολύ στη δραστηριότητά τους.

Υπό αυτή την έννοια, η Xiaomi εφαρμόζει μια πιο συνετή στρατηγική και υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι σύντομα θα γίνει μία παγκόσμια εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

Πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα