24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το PUBG Mobile θα φτάσει τα 90fps και πραγματική υποστήριξη HDR 10 bit

1 min read
pubg mobile banner | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στη εκδήλωση Snapdragon Tech 2019 στη Χαβάη, η Qualcomm ανακοίνωσε το τσιπ Snapdragon 865 της επόμενης γενιάς.


Το νέο κορυφαίο SoC από την εταιρεία όχι μόνο διαθέτει βελτιωμένη απόδοση, αλλά και υποστηρίζει  5G, 200MP κάμερα αλλά και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Έχει κι άλλο περιμένετε….

Ο επεξεργαστής θα διαθέτει επίσης κάποιες βασικές λειτουργίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης του παιχνιδιού, ειδικά για τους παίκτες PUBG Mobile. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής Snapdragon Tech, η Qualcomm αποκάλυψε ότι το PUBG Mobile θα λάβει υποστήριξη για πραγματικό HDR στα 10 bit και 90fps!.

PUBG Mobile 90fps gaming | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι συσκευές με τον Snapdragon 865 θα υποστηρίζουν πλήρως 90fps στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν πλήρη χρήση των οθονών υψηλής ανανέωσης στα smartphones τους. Έτσι το PUBG Mobile θα έχει ακόμα πιο ομαλή ροή παιχνιδιού στις συσκευές που τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ σε σύγκριση με τις συσκευές που τροφοδοτούνται με Snapdragon 855 με οθόνες των 90Hz.

PUBG Mobile 10 bit HDR gaming | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα γραφικά θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο με υποστήριξη για πραγματικό HDR 10 bit, το οποίο θα ξεπεράσει την τρέχουσα λειτουργία HDR του PUBG Mobile. Η λειτουργία HDR που βρίσκεται στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή δεν προσφέρει πραγματικά κάτι σημαντικό όσον αφορά την οπτική ποιότητα. Αλλά με πραγματική υποστήριξη HDR 10-bit, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερη δυναμική εμβέλεια.

Από τώρα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα επηρεάσουν το παιχνίδι PUBG Mobile. Αλλά σίγουρα θα το δοκιμάσουμε μόλις ξεκινήσουν οι OEM να κυκλοφορούν τις συσκευές τους που θα τροφοδοτούνται με το νέο Snapdragon 865.

xda-developers

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα