26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi Mi Fold?

1 min read
Xiaomi symbol1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πρόσφατα διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα μελλοντικό Mi Fold ή ακόμα και στο smartphone Mi MIX Alpha 2.


Στην φωτογραφία η συσκευή απεικονίζεται με ένα μεγάλο πτυσσόμενο πάνελ σε δύο σημεία και μια τετραπλή κάμερα, πρόκειται για ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία, το οποίο θα μπορούσε να ανήκει στο υποτιθέμενο Xiaomi Mi Mix Dual Display

20191121 193609 855 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι παραπάνω εικόνες δείχνουν ένα smartphone με διπλές οθόνες σύμφωνα με th Xiaomi, με πολύ διαφορετικό σχεδιασμό από το Vivo NEX πριν από λίγο καιρό.

Η υποτιθέμενη Xiaomi Mi MIX Dual Display έρχεται με μια οπίσθια κάμερα Quad και ένα μικρό φλας LED. Στην επάνω δεξιά γωνία υπάρχει μια δευτερεύουσα οθόνη όπου εμφανίζεται η ημερομηνία και η ώρα και – κατά πάσα πιθανότητα – οι ειδοποιήσεις.

Στην μπροστινή όψη έχουμε ένα μεγάλο πάνελ πλήρους οθόνης, χωρίς εγκοπές και μία κάμερα για selfies.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο οι εικόνες.

Επιπλέον, εάν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αληθεύει δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει κι όλας κάποια τέτοια συσκευή στο μέλλον, πάντως έχει ενδιαφέρον να δούμε που μπορεί να εξελιχθεί και αν τελικά  θα δει πραγματικά το φως ένα τέτοιο smartphone!

gizchina

Δείτε επίσης

Xiaomi : Κατασκευάζει νέο 5G εργοστάσιο που θα παράγει 60 Smartphone ανά λεπτό

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα