25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Xiaomi : Κατασκευάζει νέο 5G εργοστάσιο που θα παράγει 60 Smartphone ανά λεπτό

1 min read
xiaomi mi 9 5g network1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Lei Jun αποκάλυψε ότι η εταιρεία κατασκευάζει νέο εργοστάσιο στη Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Πεκίνου.


Όταν πρόκειται για επενδύσεις στην καινοτομία, η Xiaomi , είναι ένας κατασκευαστής που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Η εταιρεία υπό την ηγεσία του Lei Jun, συμβάλλει πάρα πολύ στην καινοτομία στη βιομηχανία των smartphone, και αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει επανειλημμένα.

lei june 5g factory | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κατά την πρόσφατη διάσκεψη του Παγκοσμίου Συνεδρίου 5G,  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ήταν κεντρικός ομιλητής στο φόρουμ της εκδήλωσης, και μεταξύ των άλλων δήλωσε πως το νέο εργοστάσιο 5G της Xiaomi, βρίσκεται υπό κατασκευή.

Ο Lei Jun αποκάλυψε ότι η εταιρεία κατασκευάζει νέο εργοστάσιο στη Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Πεκίνου. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό το εργοστάσιο είναι ότι θα χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το δίκτυο 5G για όλες τις λειτουργίες του. Η χρήση αυτού του προηγμένου δικτύου 5G, θα βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει την αποδοτικότητα της παραγωγής.

xiaomi headquater | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτό το εργοστάσιο θα ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή των Smartphone της Xiaomi, και σε πρώτη φάση θα έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα ενός εκατομμυρίου Smartphone. Το νέο εργοστάσιο θα χρησιμοποιεί μεγάλης κλίμακας αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, δίκτυα 5G, και άλλες τεχνολογίες για να αυξήσει σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής, και να είναι σε θέση να παράγει αυτόματα 60 smartphones ανά λεπτό. Αυτή θα είναι κατά 60% υψηλότερη παραγωγική ικανότητα από αυτή που έχουν τώρα τα παραδοσιακά εργοστάσια.

xiaomi mi 9 5g network | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Όπως ανέφερε ο Lei Jun, η εποχή των 5G Smartphone αντιμετωπίζει τεράστιες ευκαιρίες και προκλήσεις. Προς το παρόν, η παγκόσμια βιομηχανία των smartphone συρρικνώνεται, αλλά το επόμενο έτος, τα 5G Smartphone θα είναι αυτά που θα αντιστρέψουν αυτό το κλίμα.

Όπως πιστεύει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, σύντομα η παγκόσμια βιομηχανία των smartphone θα αναζωπυρωθεί και θα γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

Δείτε επίσης

5G πότε θα έρθει στην Ελλάδα

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα