Ειδική εκδήλωση της Apple στις 2 Δεκεμβρίου

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση προέβη η Apple, τη Δευτέρα (18/11), καθώς ενημέρωσε για μια ειδική εκδήλωση στις 2 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, σχετικά με «αγαπημένες εφαρμογές αλλά και παιχνίδια της χρονιάς».


Ο τεχνολογικός κολοσσός της Apple, που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/11) ότι θα διοργανώσει ειδική εκδήλωση στις 2 Δεκεμβρίου, στη Νέα Υόρκη για να «τιμήσει τις αγαπημένες εφαρμογές αλλά και παιχνίδια του 2019».

Σύμφωνα με το CNBC, η Apple θα διοργάνωνε εκδήλωσε τον Οκτώβριο, παρ’ όλα αυτά η εταιρεία πρόσφατα -όχι μόνο ανακοίνωσε- αλλά και κυκλοφόρησε νέα προϊόντα όπως είναι το MacBook Pro 16 ιντσών και τα AirPods με μείωση θορύβου.

Το δίκτυο επισημαίνει, ακόμη, ότι στην εκδήλωση δεν αναμένεται κυκλοφορία προϊόντων. Προσθέτει, δε, ότι η Apple, σε ετήσια βάση, ανακοινώνει πληροφορίες για αγαπημένες εφαρμογές και βραβεία και αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να υπάρχουν και βραβεύσεις.

Πηγή: Sputniknews.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967