29 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Instagram : Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες !

1 min read
6137480901 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από σήμερα κιόλας χιλιάδες χρήστες (και στην Ελλάδα) δεν θα μπορούν να βλέπουν τον αριθμό των likes στις φωτογραφίες των άλλων – Το οικονομικό υπόβαθρο της απόφασης


Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες: Η μια αγορά μετά την άλλη βιώνει από σήμερα τη νέα «πραγματικότητα» στο Instagram. 

chiara arthro | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η αρχή έγινε από τον περασμένο Απρίλιο στον Καναδά και ακολούθησαν τον Ιούλιο η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Από σήμερα, στον… χορό της απόκρυψης του αριθμού των likes που συγκεντρώνουν οι αναρτήσεις του Instagram, μπαίνει και η Ελλάδα.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες η πλατφόρμα θα προχωρούσε αυτήν την εβδομάδα στην εφαρμογή της νέας πρακτικής στις ΗΠΑ, όμως όπως φαίνεται ο προγραμματισμός αφορούσε και τη χώρα μας, με αποτέλεσμα και οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής να πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές.

Instagram | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι πιο διάσημοι και πάμπλουτοι influencers του πλανήτη όπως Κιάρα Φεράνι, Κάιλι Τζένερ, Σελένα Γκόμεζ, Αριάνα Γκράντε, Κιμ Καρντάσιαν, Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και πολλοί άλλοι έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν από αυτή την τεράστια αλλαγή στο Instagram.

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

Δείτε επίσης

Instagram: Αφαιρεί τα likes από τις φωτογραφίες

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα