25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Instagram: Αφαιρεί τα likes από τις φωτογραφίες

1 min read
Instagram new logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε μια πρόσφατη εξέλιξη, το Instagram που ανήκει στο Facebook σκέφτεται να κρύβει τον αριθμό των likes που λαμβάνει μια δημοσίευση. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, το παρατήρησηε για πρώτη φορά ο ερευνητής κοινωνικών μέσων Jane Manchun Wong, ο οποίος ανακαλύπτει συνεχώς τις κρυφές αλλαγές στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Το Instagram σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει, “Θέλουμε οι follower σας να επικεντρώνονται σε αυτό που μοιράζεστε και όχι στα πόσα like έχει η δημοσίευση σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, μόνο ο χρήστης που μοιράζεται μια ανάρτηση θα μπορεί να βλέπει τον συνολικό αριθμό των likes. Πρέπει να μειώσουμε όλη αυτήν την πίεση που δέχεται αυτή τη στιγμή το Instagram αλλά και να προστατέψουμε και τους νεώτερους χρήστες σε ηλικία”

Μόλις ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει επίσημα πλέον αυτο το νέο χαρακτηριστικό, μόνο ο χρήστης που έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία θα μπορεί να δει τον αριθμό των likes που έχει λάβει. Ο σχετικός εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε: “Αυτή τη στιγμή αναζητούμε τρόπους ώστε να κοιτάμε την ουσία της δημοσίευσης και να δίνουμε περισσότερη βαρύτητα σε αυτήν καθε αυτήν παρά στα πόσα likes έχει”.

Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της σύστασης του Γραφείου του Επιτρόπου της Βρετανίας, British Information Commissioner’s Office, για την απαγόρευση αυτών των χαρακτηριστικών προκειμένου να προστατευθεί η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των νεότερων σε ηλικία χρηστών της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

fonearena

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα