Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το μεγάλο update των Windows 10 κυκλοφορεί την προσεχή εβδομάδα Νοεμβρίου 2019

1 min read
gettyimages 11622183311 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Νοεμβρίου 2019 θα κυκλοφορήσει από τη Microsoft τις προσεχείς εβδομάδες, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα.


Η ενημέρωση – γνωστή και ως Windows 10 έκδοση 1909 και 19H2 – ακολουθεί το συνηθισμένο πρόγραμμα ενημέρωσης της Microsoft, αλλά προσφέρει έναν ταχύτερο χρόνο λήψης για όσους τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τα Windows 10 είναι είναι εγκατεστημένα σε περισσότερες από 900 εκατομμύρια συσκευές, δήλωσε η Microsoft το Σεπτέμβριο. Η Κύρια ανανέωση στο λειτουργικό σύστημα έρχονται περίπου κάθε έξι μήνες, με την πιο πρόσφατη να είναι η ενημέρωση Μαΐου 2019 (έκδοση 1903). Η ενημερωμένη έκδοση του Νοεμβρίου 2019 μοιράζεται το ίδιο περιεχόμενο εξυπηρέτησης με την έκδοση Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη πρέπει να είναι ταχύτερη. Χρησιμοποιεί τις ίδιες διαδικασίες για αθροιστικές ενημερώσεις για την παράδοση της ενημέρωσης δυνατοτήτων.

Εδώ είναι αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.
Πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση των Windows 10 Νοεμβρίου 2019;

Η ενημέρωση είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στους εγγεγραμμένους στο Πρόγραμμα Windows Insider. Αυτό δίνει στους προγραμματιστές και τους ενθουσιώδεις τεχνολόγους την έγκαιρη πρόσβαση στις επερχόμενες κυκλοφορίες, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν νέα χαρακτηριστικά και το ανάλογο feedback. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Windows Insider με το λογαριασμό σας στο Microsoft ή το λογαριασμό Azure Active Directory.

windows insider preview var | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Για όλους τους άλλους, η ενημέρωση πιθανόν να είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο, όπως άλλωστε φαίνεται και από το όνομα.

Τι νέα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει;

Τα ακόλουθα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες των Windows 10, σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft:

  • Οι ψηφιακοί βοηθοί τρίτων κατασκευαστών θα μπορούν να ενεργοποιηθούν πάνω από την οθόνη κλειδώματος χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε συμβάντα απευθείας από το αναπτυσσόμενο μενού Ημερολόγιο στη Γραμμή εργασιών, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή Ημερολόγιο.
  • Στο μενού “Έναρξη”, το παράθυρο περιήγησης θα επεκταθεί, όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω του με το ποντίκι, δίνοντας σας περισσότερες πληροφορίες για κάθε εικονίδιο πριν κάνετε κλικ.
  • Οι αλλαγές στις ειδοποιήσεις θα διευκολύνουν τη διαμόρφωση και τη διαχείριση από μια εφαρμογή ή ιστότοπο ακριβώς στην ειδοποίηση, τόσο ως banner όσο και στο Κέντρο δράσης.
  • Στην Εξερεύνηση αρχείων, το πλαίσιο αναζήτησης θα τροφοδοτείται από την Αναζήτηση των Windows, για την καλύτερη ενσωμάτωση του περιεχομένου OneDrive online.
  • Ο αφηγητής και άλλες βοηθητικές τεχνολογίες θα διαβάζουν και θα μάθουν πού βρίσκεται το πλήκτρο FN στα πληκτρολόγια και  Θα είναι σε θέση να πουν εάν το πλήκτρο είναι κλειδωμένο ή ξεκλειδωμένο.Win101909Ready art in 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft έχει επίσης κάνει “γενικές βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στην εξοικονόμηση ενέργειας για υπολογιστές με ορισμένους επεξεργαστές”, σύμφωνα με τη δημοσίευση, αν και δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πώς να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση

Εάν είστε μέλος του Προγράμματος Windows Insider, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για τα Windows 10 Νοεμβρίου 2019 από το δακτύλιο προεπισκόπησης του προγράμματος με τον υπολογιστή σας:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & Ασφάλεια> Πρόγραμμα Windows Insider και κάντε κλικ στο κουμπί Εκκίνηση.

  2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Microsoft ή το λογαριασμό Azure Active Directory. Αυτός είναι ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Windows Insider.

  3. Επιλέξτε Μόνο διορθώσεις, εφαρμογές και προγράμματα οδήγησης για να συμμετάσχετε στο δακτύλιο προεπισκόπησης απελευθέρωσης και να λάβετε την Ενημέρωση του Νοεμβρίου 2019.

  4. Επιβεβαιώστε τα νομικά θέματα.

  5. Πατήστε επανεκκίνηση τώρα. Χωρίς επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ο υπολογιστής σας δεν θα συνδεθεί πλήρως. Απαιτείται επανεκκίνηση.

  6. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις των Windows Insider Program μέσω Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & Ασφάλεια> Πρόγραμμα Windows Insider και βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η ένδειξη “Προεπισκόπηση απελευθέρωσης” στο “Ποιος είναι ο ρυθμός που θέλετε να αποκτήσετε νέες κατασκευές;”.

  7. Εάν μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & Ασφάλεια> Windows Update και πατήστε το κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις. Ο υπολογιστής σας πρέπει να λάβει την ενημερωμένη έκδοση του Νοεμβρίου 2019.

Εάν είστε ήδη μέλος του προγράμματος προεπισκόπησης κυκλοφορίας του Προγράμματος Windows Insider, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε το βήμα 7 παραπάνω.

Εάν δεν είστε μέλος του Προγράμματος Windows Insider, μπορείτε να κάνετε λήψη της Ενημερωμένης έκδοσης του Νοεμβρίου 2019 από τη σελίδα Windows Update κάτω από τις Ρυθμίσεις όταν είναι διαθέσιμη.

Επειδή η ενημέρωση παραδίδεται ως μικρό πακέτο ενεργοποίησης, θα πρέπει να διαρκέσει λίγα μόνο λεπτά για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση, εάν εκτελείτε ήδη Windows 10 έκδοση 1903, όπως αναφέρει η ZDNet. Εάν εκτελείτε την έκδοση 1809 ή παλαιότερη, θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, καθώς θα λάβετε την πλήρη ενημέρωση δυνατοτήτων.

cnet

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα