17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Your Phone: Πως να προωθήσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις από το android smartphone στο Windows 10 PC σας

1 min read
1113260285 yourphone.jpg.9250f8d19e16fa7539d3647351506d3f1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν είστε κάτοχος Windows 10 PC και ενός android smartphone και ζηλεύετε τη δυνατότητα που προσφέρει η Apple στους κατόχους Mac και iPhone όπου μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις μέσα από τον υπολογιστή τους, τα νέα είναι πολύ καλά.


Κι’ αυτό επειδή η Microsoft θα προσφέρει την ίδια δυνατότητα με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 η οποία θεωρητικά έρχεται μέσα στο μήνα, και την οποία μπορέσαμε να δοκιμάσουμε. Και λέμε θεωρητικά αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ενώ για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση το πότε αυτή θα γίνει διαθέσιμη αν και ονομάζεται “Novembers Update”. Όταν τελικά κάνει την εμφάνισή της, θα ενεργοποιήσει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή “Your Phone” ή ελληνιστί “Το τηλέφωνό μου”, η οποία πλέον έρχεται προεγκατεστημένη στα Windows 10.

Αυτή επιτρέπει διάφορα σενάρια συνεργασίας ενός android smartphone -κυρίως- και ενός Windows 10 υπολογιστή, φτάνει και οι δύο συσκευές να διαθέτουν υποστήριξη Bluetooth. Ένα από αυτά και ίσως το χρησιμότερο, θα είναι η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσα από τον υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται και σ’ αυτή την περίπτωση να ακουμπήσετε το smartphone σας και να σταματήσετε τη δουλειά σας. Κατά τα άλλα, πάλι μέσω της εφαρμογής Your Phone είναι δυνατή η εμφάνιση των τελευταίων φωτογραφιών που έχετε κάνει λήψη με το smartphone σας, και η εύκολη μεταφορά τους στον υπολογιστή όπως και η αποστολή γραπτών μηνυμάτων.

Για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, θα πρέπει να τρέχετε στο PC όπως αναφέραμε την έκδοση “Noεμβρίου 2019” των Windows 10, αλλά και την εφαρμογή Your Phone Companion στο Android smartphone σας. Οι ρυθμίσεις και η όλη εγκατάσταση αν και δεν είναι τόσο εύκολη όσο στην περίπτωση της Apple, εντούτοις δεν αναμένεται να σας δυσκολέψει. Η ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων είναι αρκετά καλή φτάνει να μην υπάρχει σημαντικός θόρυβος στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Σε αντίθετη περίπτωση η χρήση των ακουστικών με μικρόφωνο ίσως είναι η προτιμότερη λύση. Σημειώστε ότι λόγω της bluetooth σύνδεσης, υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση (θα λέγαμε 1-2 δευτερολέπτων) προκειμένου να ακούσετε ή και να σας ακούσει ο συνομιλητής σας.

Περισσότερα στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα