23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google κυκλοφόρησε ένα χάρτινο τηλέφωνο!

1 min read
dims 4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αισθάνεστε να μην ξεκολλάτε από το smartphone σας και ότι έχετε όλο τον κόσμο μέσα στην τσέπη σας; πάντως να ξέρετε ότι η συνεχή ενασχόληση με το κινητό μπορεί επίσης να αποτελέσει πηγή άγχους.


Η Google λοιπόν επειδή νοιάζεται για εσάς (λέμε τώρα) κυκλοφόρησε ένα χάρτινο τηλέφωνο, ναι ναι καλά ακούσατε ένα χάρτινο τηλέφωνο.

Για να δούμε όμως τί είναι αυτό το περιβόητο χάρτινο τηλέφωνο.

Το χάρτινο τηλέφωνο (paper phone) όπως το αποκαλεί η φίλη μας η Google, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία εφαρμογή Android που θέλει να σας βοηθήσει και να συνδράμει στην ψηφιακή σας απεξάρτηση χρησιμοποιώντας θα λέγαμε old school μεθόδους όπως το χαρτί!!

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για “ανθρώπους [που] συνειδητοποιούν ότι ξεφεύγουν και ότι χρησιμοποιούν πολύ χρόνο στα τηλέφωνά τους και προσπαθούν να βρουν ισορροπία με την τεχνολογία”.

Σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την οθόνη, εκτυπώνοντας σε χαρτί (ναι καλά ακούσατε σε χαρτί) όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να την παλέψετε μέσα στην ημέρα, όπως τα τηλέφωνα που χρειάζεστε, πληροφορίες επικοινωνίας, χάρτες και συναντήσεις. Μπορεί επίσης να εκτυπώσει και συνταγές, διάφορες φράσεις, σχόλια ή και σημειώσεις από άλλες εφαρμογές.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή καθοδηγεί τους χρήστες μέσω της διαδικασίας εξαγωγής των επιλεγμένων πληροφοριών και είτε τις εκτυπώνει (απαραίτητη προϋπόθεση ο εκτυπωτής) είτε τις αποθηκεύει ως PDF .

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μέρος της σουίτας εργαλείων που κυκλόφορησε πρόσφατα η Google και όπως τις αποκαλεί είναι για το καλό σας και για την ψηφιακή σας ευημερία.

Το χάρτινο τηλέφωνο μπορεί να μην είναι μια πρακτική επιλογή για συχνή χρήση, αλλά σας παρέχει ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο για να αφήσετε λίγο το κινητό στην άκρη και να επικεντρωθείτε και λίγο στον πραγματικό κόσμο.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store.

(ΥΓ οι κακές γλώσσες λένε ότι όλα αυτά τα καλούδια της Google δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία βιτρίνα για να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στην προσωπική ζωή τους καθενός για πιο στοχευμένες διαφημίσεις 😉

Πηγή: engadget.com

Δείτε επίσης

Η Google κυκλοφορεί 5 νέες εφαρμογές για να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το κινητό σας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα