19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iOS 13.1.3 το πρόβλημα της μπαταρίας όμως παραμένει

1 min read
ioslogo e1549052293828 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ήταν θα λέγαμε ένας πολυάσχολος μήνας ενημερώσεων για το iOS και το τελευταίο iOS 13.1.3 φέρνει μια ολόκληρη σειρά διορθώσεων σφαλμάτων και βελτιώσεων στο τραπέζι, αλλά κάποια προβλήματα φαίνεται ακόμα να μην έχουν επιλυθεί.

H γείωση των κλήσεων (εκεί που μιλάς ξαφνικά να κόβεται η συνομιλία ή αυτό που λέμε με γείωσε) αλλά και τα σφάλματα της μπαταρίας, παραμένουν.

Μετά και από λίγες ώρες δοκιμών, είναι σαφές ότι θα απαιτηθούν περισσότερες διορθώσεις.

Προς το παρόν και μετά τις δοκιμές και την ανατροφοδότηση πολλών παραπόνων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και στα φόρουμ υποστήριξης της Apple, φαίνεται ότι τόσο το σφάλμα στις κλήσεις όσο και το πρόβλημα αποστράγγισης της μπαταρίας παραμένει.

Apple Forums

Ωστόσο, αυτό που είναι αισθητά καλύτερο με αυτή την έκδοση είναι το Bluetooth, το οποίο φαίνεται να είναι πολύ πιο σταθερό και αξιόπιστο μετά από αυτήν την ενημέρωση.

Πάντως φαίνεται ότι η Apple εξακολουθεί να εργάζεται για να φέρει το iOS 13 σε μία ισορροπία.

Για να κάνετε αναβάθμιση στο iOS 13.1.3, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού  Settings > General > Software Update ή, εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει τις Αυτόματες ενημερώσεις, περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση στο παρασκήνιο.

Πηγή: zdnet.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα