25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google χειρονομίες πλοήγησης, ένα βήμα μπροστά-ένα άλλο βήμα προς τα πίσω

1 min read
Android 10 e15675248789991 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Pixel 4 της Google έχει φέρει κάποιες αλλαγές στις χειρονομίες πλοήγησης με Android 10 (gesture navigation).

Πρώτα απ ‘όλα, το Google gesture navigation συνεργάζεται πλέον με χειρονομίες πλοήγησης τρίτων κατασκευαστών στο Android 10. Μία από τις σημαντικότερες επικρίσεις ήταν ο περιορισμός που είχε θέσει στους καταναλωτές, αποκλείοντάς τους από τη χρήση δημοφιλών εκτοξευτών τρίτων όπως της Nova ενώ χρησιμοποιούσαν το νέο πλήρες Google χειροκίνητο σύστημα πλοήγησης.

Με το Pixel 4, η Google επιδιορθώνει αυτήν την ατέλεια θα λέγαμε. Οι χρήστες μπορούν πλέον να τρέξουν τους αγαπημένους τους εκτοξευτές ενώ διατηρούν την πρόσβαση στις νέες χειρονομίες πλοήγησης της Google. Το θέμα είναι ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει σε άλλες συσκευές Android 10, δυστυχώς. Εντούτοις, η παρουσία του στην νέα ναυαρχίδα της Google μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Από την άλλη πλευρά, οι χειρονομίες πλοήγησης της Google είναι τώρα ο προεπιλεγμένος τρόπος ενεργοποίησης του νέου Google Assistant. Από προεπιλογή, φυσικά, εννοούμε τη μόνη εφικτή επιλογή. Οι χρήστες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το παλιό μενού πλοήγησης με τα τρία κουμπιά αναγκάζονται να χρησιμοποιούν την παλαιότερη έκδοση του Google Assistant, παρόλο που θα μπορούσε η Google να βρει κάποιο τρόπο για να επιτρέψει τη συμβατότητα μεταξύ τους.

Γι αυτό λέμε και στον τίτλο, Google χειρονομίες πλοήγησης, ένα βήμα μπροστά-ένα άλλο βήμα προς τα πίσω.

Το Google Pixel 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό από την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένονται αναθεωρήσεις λίγο πριν την κυκλοφορία της συσκευής.

Πηγή: mspoweruser.com

Είστε λάτρης των προσαρμοσμένων χειρονομιών πλοήγησης στο Android κινητό σας ;

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα