ΗCherry παρουσιάζει το νέο πληκτρολόγιο Stream για επαγγελματικά περιβάλλοντα

Ο κατασκευαστής πληκτρολογίων Cherry εισήγαγε ένα νέο προϊόν στην ήδη εκτεταμένη γκάμα της. Το πληκτρολόγιο Cherry Stream λέγεται ότι είναι το τέλειο εργαλείο για επαγγελματικά περιβάλλοντα, συνδυάζοντας εργονομικό σχεδιασμό με ανθεκτική κατασκευή.

Το νέο πληκτρολόγιο Cherry Stream προσφέρει εκτεταμένη λειτουργικότητα σε σχέση με το πρωτότυπο, με μοντέρνα εμφάνιση και πιο αθόρυβα πλήκτρα καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση γραφείου. Το ενημερωμένο πληκτρολόγιο Stream διαθέτει τεχνολογία scissor SX της Cherry, το οποίο παρέχει μια άνετη αίσθηση πληκτρολόγησης.

Η Cherry υποστηρίζει  ότι το πληκτρολόγιο Stream είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει τη συνεχή πίεση, κάτι που μπορεί συχνά να συμβαίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μια μεταλλική πλάκα εξασφαλίζει σταθερότητα και σωστή στάση στο γραφείο με οκτώ ελαστικά μαξιλαράκια για να αποτρέπεται η κίνηση του πληκτρολογίου υπό βαριά χρήση, ακόμη και όταν τα πόδια είναι διπλωμένα.

Το πληκτρολόγιο Stream διαθέτει επίσης μια εργονομική προσέγγιση, με ρυθμιζόμενη κλίση και επίπεδη σχεδίαση, ώστε να διασφαλίζεται η ακούραστη λειτουργία του ενώ η κομψή, χαμηλού προφίλ και μινιμαλιστική εμφάνιση του το καθιστά ένα ελκυστικό πληκτρολόγιο για τη σύγχρονη επιφάνεια εργασίας.

Το Cherry έχει κόκκινα LED στα κουμπιά CapsLock, NumLock και ScrollLock και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω USB. Δεν απαιτούνται οδηγοί για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο, καθώς είναι συμβατό με το Plug & Play.

Το πληκτρολόγιο Cherry Stream θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2019 σε ανοιχτό γκρι και μαύρο, σε συνιστώμενη λιανική τιμή £ 23.99 / € 29.99.

πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967