Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

ΗCherry παρουσιάζει το νέο πληκτρολόγιο Stream για επαγγελματικά περιβάλλοντα

1 min read
JK 8500 0 Image1 DE1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο κατασκευαστής πληκτρολογίων Cherry εισήγαγε ένα νέο προϊόν στην ήδη εκτεταμένη γκάμα της. Το πληκτρολόγιο Cherry Stream λέγεται ότι είναι το τέλειο εργαλείο για επαγγελματικά περιβάλλοντα, συνδυάζοντας εργονομικό σχεδιασμό με ανθεκτική κατασκευή.

Το νέο πληκτρολόγιο Cherry Stream προσφέρει εκτεταμένη λειτουργικότητα σε σχέση με το πρωτότυπο, με μοντέρνα εμφάνιση και πιο αθόρυβα πλήκτρα καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση γραφείου. Το ενημερωμένο πληκτρολόγιο Stream διαθέτει τεχνολογία scissor SX της Cherry, το οποίο παρέχει μια άνετη αίσθηση πληκτρολόγησης.

Η Cherry υποστηρίζει  ότι το πληκτρολόγιο Stream είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει τη συνεχή πίεση, κάτι που μπορεί συχνά να συμβαίνει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μια μεταλλική πλάκα εξασφαλίζει σταθερότητα και σωστή στάση στο γραφείο με οκτώ ελαστικά μαξιλαράκια για να αποτρέπεται η κίνηση του πληκτρολογίου υπό βαριά χρήση, ακόμη και όταν τα πόδια είναι διπλωμένα.

Το πληκτρολόγιο Stream διαθέτει επίσης μια εργονομική προσέγγιση, με ρυθμιζόμενη κλίση και επίπεδη σχεδίαση, ώστε να διασφαλίζεται η ακούραστη λειτουργία του ενώ η κομψή, χαμηλού προφίλ και μινιμαλιστική εμφάνιση του το καθιστά ένα ελκυστικό πληκτρολόγιο για τη σύγχρονη επιφάνεια εργασίας.

Το Cherry έχει κόκκινα LED στα κουμπιά CapsLock, NumLock και ScrollLock και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω USB. Δεν απαιτούνται οδηγοί για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο, καθώς είναι συμβατό με το Plug & Play.

Το πληκτρολόγιο Cherry Stream θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2019 σε ανοιχτό γκρι και μαύρο, σε συνιστώμενη λιανική τιμή £ 23.99 / € 29.99.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα