20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

PDF Expert 7 ανανεωμένο μετά την κυκλοφορία του iOS 13 και του iPadOS

1 min read
Readdle PDF Expert and iOS 131 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του iOS 13 και του iPadOS στο ευρύ κοινό, αρκετοί προγραμματιστές έχουν ήδη ενημερώσει τις εφαρμογές τους και έχουν λάβει τα νέα χαρακτηριστικά. Το PDF Expert 7 από τη Readdle, ένας από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές PDF για iPhone και iPad, έχει ενημερωθεί σήμερα με πολλά παράθυρα στο iPad, Dark Mode, βελτιωμένες δυνατότητες σήμανσης και πολλά άλλα. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής από την έναρξη της έβδομης έκδοσής της.

Η ενημέρωση επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών παραθύρων στο iPad, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του iPadOS 13. Οι χρήστες μπορούν πλέον να δουλεύουν ταυτόχρονα σε δύο ή περισσότερα έγγραφα PDF και να διατηρούν την εφαρμογή ανοικτή σε διάφορους χώρους. Το PDF Expert 7 υποστηρίζει επίσης νέες χειρονομίες, συμπεριλαμβανομένης μιας χειρονομίας με ένα δάχτυλο και τράβηγμα για να επιλέξετε κείμενα, κρατώντας τρία δάκτυλα για να αντιγράψετε ή να κόψετε κείμενο και να αγγίξετε τα τρία δάκτυλα για να εμφανίσετε το μενού συμφραζομένων.

Multiple windows PDF | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Readdle έχει επίσης εφαρμόσει το Dark Mode στη νέα έκδοση της εφαρμογής, μια πολύ λειτουργία η οποία ζητήθηκε από πολλούς χρήστες. Λειτουργεί ακριβώς όπως περιμένετε, ακολουθώντας τη ρύθμιση σε όλο το σύστημα. Η σκοτεινή λειτουργία είναι ιδανική για εργασία με αρχεία PDF τη νύχτα και συμβάλλει επίσης στην εξοικονόμηση μπαταρίας με οθόνες OLED στο iPhone X, XS και 11 Pro.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που διατίθεται στο PDF Expert 7 είναι οι βελτιωμένες δυνατότητες σήμανσης που έγιναν δυνατές με την ενσωμάτωση του νέου PencilKit που προσφέρεται με το iPadOS 13. Οι χρήστες μπορούν να έχουν αξέχαστη εμπειρία σε όλο το σύστημα όταν χρησιμοποιούν το μολύβι της Apple ή σχεδιάζουν απευθείας στην οθόνη.

PDF Expert Dark Mode | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το PDF Expert 7 για iOS διατίθεται ως δωρεάν λήψη στο App Store. Υπάρχει μια έκδοση Mac της εφαρμογής που διατίθεται για $ 79,99.

πηγή

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα