25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Deep Fusion και AI έρχεται για τα νέα iPhone 11 η επανάσταση στη φωτογραφία

1 min read
A feature coming with iOS 13.2 will take photography on the 2019 Apple iPhones to a new level1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εάν αγοράσατε ένα από τα νέα μοντέλα iPhone 2019 και έχετε εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με τη συσκευή, δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει την υποσχόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που προσθέτει την τεχνολογία Deep Fusion με βάση την τεχνολογία AI στα τηλέφωνα. Η Apple είχε παρουσιάσει αυτή τη λειτουργία στις 10 Σεπτεμβρίου στο iPhone 11 , το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max .

Με τη λειτουργία Deep Fusion, τέσσερα καρέ φωτογραφίζονται με γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και τέσσερα φωτογραφίζονται με κανονική ταχύτητα πριν πιέσετε το κουμπί λήψης. Όταν κάνετε κλικ στο κλείστρο, τότε μια εικόνα μεγάλης έκθεσης καταγράφει τις λεπτομέρειες και συγχωνεύεται με τρεις κανονικές λήψεις σε μία εικόνα, η οποία με τη σειρά της συγχωνεύεται και πάλι με μία εικόνα μικρής έκθεσης με τις καλύτερες λεπτομέρειες. Όλα αυτά γίνονται χρησιμοποιώντας AI. Από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο, η εικόνα βελτιστοποιείται pixel με pixel για να δημιουργηθεί μια τελική εικόνα με μεγάλη λεπτομέρεια και χαμηλό θόρυβο.

Το Deep Fusion έχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες με βάση τον φωτισμό περιβάλλοντος και τον χρησιμοποιούμενο φακό. Η κύρια κάμερα ευρείας γωνίας χρησιμοποιεί το Deep Fusion για φωτογραφίες με μεσαίο ή χαμηλό φωτισμό, με τη λειτουργία Night Mode να ενεργοποιείται αυτόματα για πιο σκοτεινά περιβάλλοντα. Ο τηλεφακός μπορεί να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες, σε πολύ έντονο φως ενώ το Night Mode αναλαμβάνει σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα.

iphone11 z | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλά νέα για όσους διαθέτουν iPhone 2019 είναι ότι το Deep Fusion θα είναι διαθέσιμο σύντομα μόλις το iOS 13.2 κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό. Η έκδοση beta του builder αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα, αλλά η κατάσταση είναι τώρα “έρχεται” σύμφωνα με ένα tweet από τον Matthew Panzarino (@panzer) της TechCrunch.

Εάν είστε μέλος του προγράμματος λογισμικού Apple Beta, θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Deep Fusion πολύ σύντομα. Αλλά θυμηθείτε, δεδομένου ότι δεν θα είναι μια τελική κατασκευή θα πρέπει να σταθμίσετε τον κίνδυνο χρήσης ασταθούς λογισμικού σε σχέση με την αναμονή που απαιτείται για να φορτώσετε την τελική έκδοση του build. Εάν δεν έχετε φορτώσει ποτέ μια έκδοση beta στο iOS στο iPhone σας, πιθανότατα θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα αν περιμένετε να κυκλοφορήσει το σταθερό build.

πηγή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα