26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Huawei Smart TV με Android?

1 min read
Huawei HQ Honor Vision screen mirroring1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η τηλεόραση Honor Vision χαρακτηρίζεται ως “smart screen” και αυτή τη στιγμή διατίθεται μόνο στην Κίνα. Από ότι φαίνεται όμως οι υπόλοιποι χρήστες (εκτός Κίνας) μπορούν σύντομα να περιμένουν μια παραλλαγή ή μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Οι τέσσερις συσκευές Huawei / Honor Smart Screen εμφανίστηκαν πρόσφατα στον ιστότοπο Bluetooth SIG (αριθμοί μοντέλων HEGE, OSCA-550, OSCA-550A, OSCA-550X και OSCA-550AX).

Αυτές οι τέσσερις συσκευές φοράνε το EMUI HomeVision, αλλά υπάρχουν και αναφορές που τις συνδέουν με την Google και το Android. Αυτό δείχνει πιθανότατα ότι, σε ο,τι κι αν εργάζεται η Huawei / Honor, θα έχει ενσωματωμένο Android.

Δεν είναι σαφές εάν το EMUI HomeVision είναι ένα skin για το HarmonyOS, Android ή και για τα δύο. Ωστόσο, μια πλατφόρμα με όχι με τα συνηθισμένα skin θα μπορούσε να έχει νόημα για την Huawei, επιτρέποντάς της να προσφέρει παρόμοια διεπαφή χρήστη σε κινέζους αλλά και παγκόσμιους χρήστες, ανεξάρτητα από την υποκείμενη πλατφόρμα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το chipset Hi1103 που συνδέεται με την καταχώρηση εμφανίστηκε επίσης στο Honor Vision, γεγονός που υποδηλώνει μια ευρύτερη απελευθέρωση του προηγουμένως εκτοξευόμενου gadget.

Υπάρχουν επίσης και άλλες δυνατότητες, όπως μια ολοκαίνουργια τηλεόραση Huawei ή μια έξυπνη οθόνη παρόμοια με το Nest Hub (η καταχώρηση Bluetooth δεν αποκαλύπτει τελικά τα μεγέθη οθόνης). Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι η Huawei μπαίνει σε καινούργια πεδία εφαρμογών σε σύγκριση με τα συνηθισμένα smartphones, tablets και υπολογιστές.

Θα αγοράζατε μια τηλεόραση Huawei ή μία έξυπνη οθόνη;

androidauthority.com

George S. Metallidis

Technode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα