24 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο CEO της Redmi παραδέχεται πως: «πρέπει να μάθουμε από την Huawei»

1 min read
image 1 11 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Την παραδοχή ότι η Xiaomi έχει «πολλά να μάθει ακόμα» από την επιτυχία της Huawei έκανε σήμερα ο CEO του Redmi brand, Lu Weibing.

Μία παραδοχή που… δύσκολα γίνεται στον χώρο της τεχνολογίας σήμερα έκανε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Redmi, Lu Weibing, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, όταν και ρωτήθηκε για την σχέση της εταιρίας του με την Huawei, ειδικά μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων 1ου τριμήνου του 2019 της τελευταίας.

Στα ερωτήματα που του έγιναν, ο CEO του Redmi brand της Xiaomi ήταν – αν μη τι άλλο – ειλικρινέστατος, αφού ανέφερε ότι αναγνωρίζει την ισχύ της Huawei, την τεχνογνωσία της και την μεγάλη ιστορία της στον χώρο της τεχνολογίας, που φθάνει τα 32 χρόνια πλέον, ενώ η Xiaomi έχει μόλις 9 έτη «ζωής» στην αγορά.

Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένοι σαν εταιρία να «κυνηγήσουν» την Huawei, με συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη software και hardware καθώς και η προώθηση του brand name.

Jinli1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Παραδέχτηκε πάντως ότι έχουν πολλά να μάθουν σαν εταιρία από την επιτυχία του ανταγωνιστή τους με κάθε τρόπο, δηλώνοντας συγκεκριμένα:

ο κόσμος χρειάζεται την Huawei, αλλά και την Xiaomi στον χώρο της τεχνολογίας.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Huawei πάντως για το 1ο τρίμηνο του 2019 ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με αύξηση εσόδων κατά 39%, αλλά συνολικά κέρδη 8% σε σχέση με πέρυσι.

gizchina

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα