20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ακυρώθηκαν οι προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy Fold

1 min read
image 1 14 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι πρώτες εντυπώσεις τα teasers, τα renders, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όλη η προετοιμασία της Samsung  για το περιβόητο Samsung Galaxy Fold έκαναν πολλούς χρήστες να ενθουσιαστούν με τη συσκευή….. έως …..ότου άρχισαν να έρχονται οι πρώτες συσκευές στους reviewers και να εμφανίζονται όλα αυτά τα προβλήματα.

Ως απόροια λοιπόν όλων αυτών, η Samsung αποφάσισε να αναβάλει την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy Fold, τουλάχιστον στην Κίνα.

Οι αναφορές σήμερα αποκαλύπτουν ότι η Samsung έχει ακυρώσει τις εκδηλώσεις για την κυκλοφορία του Galaxy Fold στο Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη, οι οποίες και οι δύο ήταν προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα.

TechNode.gr - Νέα τεχνολογίας

Όλη η φιέστα για τις 23 και 24/04  έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας όπως σημειώνει ο Richard Lai της Engadget στο Twitter.

Η SamMobile εξηγεί ότι η Samsung ισχυρίζεται ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε πρόβλημα τελευταίας στιγμής σχετικά με την εκδήλωση , αλλά το Ice Universe αναφέρει στο Twitter ότι έχουν ακυρωθεί και πολλές άλλες δραστηριότητες σχετικά με την εκτόξευση του Galaxy Fold και σε συνδυασμό με το φιάσκο της περασμένης εβδομάδας είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Samsung θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του

Προσωπικά, θα λέγαμε ότι είναι μια πολύ σοφή κίνηση με κάθε τρόπο ώστε να μην εκτεθεί περαιτέρω η εταιρεία και πληγεί η αξιοπιστία και το κύρος της

9to5google

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα