26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η TCL ετοιμάζει ένα foldable smartphone που «διπλώνει» στα τρία

1 min read
oi nees suskeues pou tha parousiasei i tcl kata ti diarkeia tis ifa 2019 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ιστοσελίδα C|Net εξασφάλισε ένα μη λειτουργικό δείγμα μίας αναδιπλούμενης συσκευής της TCL, της οποίας η οθόνη διπλώνει στα τρία αντί στα δύο όπως στις περιπτώσεις των Galaxy Fold και Mate X των Samsung και Huawei αντίστοιχα.


Σε πλήρη έκταση, η διαγώνιος της εύκαμπτης, αναδιπλούμενης οθόνης OLED είναι 10 ίντσες, ωστόσο διπλώνοντας το στα τρία (είναι dual-hinged), η συσκευή αποκτά το μέγεθος ενός συνηθισμένου smartphone (αν και το πρωτότυπο για την ώρα μοιάζει να διαθέτει το διπλάσιο τουλάχιστον πάχος) για να μεταφέρεται εύκολα.

Το αναδιπλούμενο smartphone της Κινέζικης εταιρείας TCL όπως αναφέραμε δεν είναι λειτουργικό, ωστόσο φαίνεται να ενσωματώνει τέσσερις κάμερες στην «πλάτη» του και μία εμπρόσθια κάμερα καθώς και υποδοχή USB-C για την φόρτιση και την σύνδεση του με υπολογιστή στο κάτω μέρος.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία TCL «διαχειρίζεται» μεταξύ άλλων τα brands BlackBerry και Alcatel και εκτός από κινητά, κατασκευάζει τηλεοράσεις και διάφορες οικιακές συσκευές (πλυντήρια, κλιματιστικά κ.ά.). Όσον αφορά στο συγκεκριμένο «concept phone», δεν πρόκειται να το δούμε στην αγορά για αρκετό καιρό ακόμα, ωστόσο υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να έχει κάποιο λειτουργικό μοντέλο στην έκθεση CES στις αρχές της χρονιάς ή στο συνέδριο MWC.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα